Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 22:25

Ευχαριστούμε τον Πλοίαρχο Μακάριο Λύρα

Ο καπετάνιος του B/S Patmos Μακάριος Λύρας για δεύτερη φορά φέτος αποδεικνύει την ευαισθησία που διακατέχει τον ίδιο και την εταιρία του σχετικά με τον Κυκλαδίτικο αθλητισμό.

Πιο αναλυτικά καθυστερημένη έναρξη στον χθεσινό αγώνα του 3ου ομίλου μεταξύ του Καρτεράδου και του Φιλωτίου στη Σαντορίνη λίγο έλειψε να αναγκάσει σε δαπανηρή διανυκτέρευση περίπου 40 άτομα που αριθμούσαν οι αποστολές (Ποδόσφαιρο και Βόλεϊ) του ΑΜΣ Φιλωτίου, αφού χρειάστηκαν επιπλέον 45 λεπτά από την προγραμματισμένη αναχώρηση (19:00) του B/S Patmos για να φτάσουν στο λιμάνι.

Ο πλοίαρχος Μακάριος Λύρας αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση έδωσε αμέσως εντολή να περιμένουν τους αθλητές και μάλιστα άλλαξε την θέση του πλοίου προκειμένου να προσδέσει άλλο στην θέση του. Να σημειωθεί ότι ο κ. Λύρας έπραξε το ίδιο και στις 17 Ιανουαρίου, όπου σε παρόμοια κατάσταση είχε βρεθεί και η αποστολή του Πανναξιακού.

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου εξέδωσε την ακόλουθη σχετική ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία ATTICA GROUP SUPERFAST FERRIES-Blue Star Ferries, το πλήρωμα και τον καπετάνιο του Blue Star Patmos κύριο Μακάριο Λύρα ο οποίος ικανοποίησε άμεσα το αίτημα μας να περιμένει την αποστολή των ομάδων μας λόγω της αργοπορημένης άφιξής τους στο λιμάνι της Σαντορίνης και να αποπλεύσει με καθυστέρηση 45 λεπτών. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε να έχουν πάντα καλές θάλασσες.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares