Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016 15:07

Άφησαν την μπάλα και έπιασαν τα πιρούνια [vid-pics]

Έφαγαν, ήπιαν και χόρεψαν με την ψυχή τους όσοι βρέθηκαν την Τσικνοπέμπτη στο Φιλώτι, μεταξύ αυτών και όλοι οι αθλητές των τμημάτων του συλλόγου. Έφαγαν, ήπιαν και χόρεψαν με την ψυχή τους όσοι βρέθηκαν την Τσικνοπέμπτη στο Φιλώτι, μεταξύ αυτών και όλοι οι αθλητές των τμημάτων του συλλόγου.

Μετά από την προσωρινή διακοπή πέρυσι ο ΑΜΣ Φιλωτίου διοργάνωσε και φέτος την εκδήλωση «Χοιροσφάγεια», με το κεφαλοχώρι της Νάξου, χθες Τσικνοπέμπτη να μετατρέπεται σε ένα μεγάλο κέντρο κεφιού.

Τα ψητά έδιναν και έπαιρναν, όπως και το κρασί… Όλα δωρεάν από τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο του Φιλωτίου, που έδειξε πως ξέρει να τιμά τις παραδόσεις.

Παρόντες με πολύ όρεξη για φαγητό και για γλέντι και οι παίκτες του Ανδρικού, αλλά και αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν την δική τους ξεχωριστεί προσφορά στο σύλλογο, Αποστόλης Μουστάκης με το βιολί του, ο Ηλίας Μουστάκης με το λαούτο του και ο Γιάννης Προμπονάς στο τραγούδι, αλλά και πολλά παιδιά που ασχολούνται με την παραδοσιακή μουσική στο Φιλώτι χάρισαν μία μέρα γεμάτη κέφι στους 100δες ντόπιους και επισκέπτες που βρέθηκαν κάτω από τον πλάτανο του Φιλωτιού.

Ας αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει από μόνη της…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ

Το βίντεο

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Χρόνια πολλά Νικόλα! Δελτίο τύπου για τους τελικούς »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares