Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 19:59

Αφήνει πίσω την κριτική... πάει σε μοντέλο ''Επιτροπών''

Χωρίς συμμετοχή και η τρίτη Γενική Συνέλευση του Πανναξιακου, που ανάγκασε τα μέλη της διοίκησης να προχωρήσουν στην επόμενη μέρα χωρίς αυτούς που ασκούν στείρα κριτική καφενειακού τύπου, με τον Πανναξιακό να προχωρά σε ένα μοντέλο διοίκησης που θα στηρίζεται σε επιτροπές, αρμόδιες για το κάθε θέμα. Χωρίς συμμετοχή και η τρίτη Γενική Συνέλευση του Πανναξιακου, που ανάγκασε τα μέλη της διοίκησης να προχωρήσουν στην επόμενη μέρα χωρίς αυτούς που ασκούν στείρα κριτική καφενειακού τύπου, με τον Πανναξιακό να προχωρά σε ένα μοντέλο διοίκησης που θα στηρίζεται σε επιτροπές, αρμόδιες για το κάθε θέμα.

Στη σημερινή Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού ΑΟ αποδείχτηκε για ακόμη μία φορά, ότι καλή η κρητική, αλλά θα πρέπει να υπάρχει και η συμμετοχή για να μπορεί αυτή να χαρακτηριστεί εποικοδομητική και πάνω από όλα ανεκτή και όχι στείρα.


Απουσία
Σχεδόν απογοητευτική ήταν η εικόνα το πρωί στα γραφεία της ομάδας της Νάξου, όπου ουσιαστικά υπήρξε η απουσία της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών του Πανναξιακού, που είχαν καλεστεί στην 3η και τελευταία Γενική Συνέλευση, προκειμένου να ακούσουν τα πεπραγμένα και στη συνέχεια να αποφασίσουν για το μέλλον του σωματείου.
Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που τα μέλη της διοίκησης, επεσήμαναν ότι αυτοί που σήμερα ''έλαμψαν δια της απουσίας τους'', έχουν στο παρελθόν καυτηριάσει ή σχολιάσει αρνητικά τον τρόπο διοίκησης της ομάδας, ενώ σήμερα δεν μπήκαν καν στον κόπο να έρθουν και να πουν αυτά που θέλουν μπροστά σε όλους. Βέβαια υπήρξε και η προτροπή ''Όποιος νομίζει ότι μπορεί αν διοικήσει την ομάδα, ας έρθει να την αναλάβει'', εμείς δεν θα σταθούμε εμπόδιο σε κανέναν που θέλει το καλό της, τόνισαν μέλη του ΔΣ.
Απολογισμός
Παρά το γεγονός ότι, στη συνέλευση ήμασταν εμείς και εμείς, ωστόσο υπήρξε ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός, όπου στο πρώτο σκέλος ο Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Μιχάλης Αγγελής, τόνισε ότι, σίγουρα το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, αλλά θα πρέπει να πάρουμε ως δεδομένο, το γεγονός ότι 14 παίκτες αποχώρησαν τον Ιανουάριο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, με αποτέλεσμα η ομάδα να στηριχθεί σε παιδιά των ακαδημιών.
Όσο αφορά τον στίβο εκεί τα πράγματα ήταν καλύτερα, καθώς σύμφωνα με τον Έφορο του τμήματος κ. Τομπά, οι επιτυχίες διαδέχθηκαν η μία την άλλη, ενώ υπήρξε αδιάλειπτη παρουσία σε αγώνες όλων των κατηγοριών.
Οικονομικά
Στο οικονομικό κομμάτι τώρα, ο σύλλογος βγαίνει καθαρός μέσα από αυτή τη χρονιά, καθώς αποπληρώθηκαν παλαιότερα χρέη, ενώ όπως αποκαλύφθηκε μετά από ερώτηση μας, το ποσό που δεν εξοικονομήθηκε από τα έσοδα, αυτό καλύφθηκε από τις τσέπες της διοίκησης.
Πιο αναλυτικά ο Στίβος που προϋπολογίστηκε ότι τη νέα σεζόν θα στοιχήσει περίπου 30.000, φέτος είχε έσοδα από τον ΣΕΓΑΣ, χορηγίες, επιδοτήσεις και συνδρομές, 17.700€, με έξοδα σε αγώνες, προπονητές, μετακινήσεις και διάφορα άλλα, 24.000€. Όπως αντιλαμβάνεται κάποιος υπάρχει μία απόκλιση της τάξης των 6.300€, η οποία όπως τόνισε ο κ. Τομπάς, είτε καλύφθηκε από τους ίδιους τους διοικούντες, είτε αφορά έσοδα τα οποία αναμένει ο σύλλογος από διάφορες πηγές.
Πάμε τώρα στο ποδόσφαιρο, όπου τα έσοδα από επιδοτήσεις και χορηγίες ανήλθαν στο ύψος των, 66.635€, με τα έξοδα -αγωνιστικά και λειτουργικά- να ανέρχονται στο ποσό των 100.770€. Εδώ η απόκλιση είναι πολύ μεγαλύτερη, αφού η διοίκηση χρειάστηκε να καλύψει περίπου 35.000€.
Απόφαση
Σίγουρα η απουσία μεγάλου μέρους των μελών δεν άφησε περιθώρια για τον ορισμό εκλογών και με δεδομένο ότι η διοίκηση έχει ακόμη έναν χρόνο μπροστά της αποφασήστικε να συνεχίσει, με την προσθήκη μελών, που θα σχηματίσουν επιτροπές και θα είναι σε θέση να δουλεψουν πιο επικεντρωμένα, με καλύτερο αποτέλεσμα.
Τα ονόματα, που θα στελεχωσουν αυτές τις επιτροπές θα γίνουν γνωστα προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας, αφού την Τετάρτη θα υπάρξει συνεδρίαση του ΔΣ, με αποκλειστικό θεμα την αναδιάρθροση του ΔΣ.
Πάμε να δούμε ποιες θα ειναι οι επιτροπές που θα συσταθούν:

  • Στίβου

  • Μεταγραφων - ανανεώσεων

  • Επίλυσης γηπεδικου προβλήματος

  • Εκδηλώσεων

  • Σύνδεση Ναξιωτών Αθήνας - Πανναξιακού

  • Ακαδημιών ποδοσφαίρου

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares