Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 12:47

Ανακοινώθηκαν οι επιτροπές που θα διοικήσουν τον Πανναξιακό

Μετά την απόφαση που πάρθηκε στη γενική Συνέλευση η διοίκηση, ακολουθώντας ένα ριζοσπαστικό μοντέλο, προχώρησε στην συγκρότηση των Επιτροπών που θα διοικήσουν τον σύλλογο για την ερχόμενη σεζόν.


Πολλά τα νέα πρόσωπα στην διοίκηση και τις εφτά (7) συνολικά επιτροπές, όπου μετέχουν πολλοί πρώην παράγοντες και αθλητές του σωματείου της Νάξου.
Παράλληλα με την ανακοίνωση των επιτροπών, έγινε γνωστό ότι οι: Γιώργος Σφυρόερας και Δημήτρης Αλιμπέρτης θα είναι οι δύο βοηθοί του Γιώργου Προμπονά στο τεχνικό επιτελείο του συλλόγου.
Η ανακοίνωση

Κατά την έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου μας την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 αποφασίστηκε ομόφωνα η ανασύνθεση του υπάρχοντος Δ.Σ. με την δημιουργία αυτόνομων επιτροπών.

Στην κάθε επιτροπή θα προΐσταται ένα εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. και θα συμπληρώνεται από υπόλοιπα μέλη εκλεγμένα ή μη.

Παραθέτουμε παρακάτω τις επιτροπές και τα μέλη τους.

  • Επιτροπή μεταγραφών: Αγγελής Μιχαήλ, Φλεριανός Βασίλειος, Κάρλοβιτς Ευάγγελος, Ντάσιος Μάκης, Μαστρογιαννόπουλος Στέφανος, , Σφυρόερας Γεώργιος, Τσιμπλάκης Κυριάκος.

  • Επιτροπή άσκησης πίεσης για την κατασκευή γηπέδου: Κατσαράς Ευάγγελος, Ελευθερίου Ιωάννης, Κληρονόμος Βασίλειος, Μπήτσιος Χάρης, Φουτάκογλου Ευστράτιος

  • Επιτροπή σύνδεσης Φίλων Πανναξιακού Νάξου & Αθηνών:

Καρούσης Δημήτρης, , Βαθρακοκοίλης Ιωάννης, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Στεφάνου Ηλίας, Στεφάνου Νικόλαος

  • Προσωρινή Επιτροπή για την διεξαγωγή της συναυλίας: Αξαόπουλος Νικηφόρος, Βαθρακοκοίλης Χρυσόστομος Κάρλοβιτς Ευάγγελος, Κατσάνης Νικόλαος, Κατσούλης Ανδρέας, Κληρονόμος Βασίλειος.

  • Επιτροπή ακαδημιών: Παραβατός Ιωάννης, Ζαφείρης Ιωάννης, Αξαόπουλος Νικηφόρος, Βρεττός Γεώργιος, Δερμάτης Γεώργιος, Κατσούλης Εμμανουήλ, Λαγογιάννης Αντώνης.

  • Επιτροπή στίβου: Τομπάς Πλάτων, Παπανικολάου Παναγιώτης , Κουφοπούλου Αρχοντία, Καλημέρης Γεώργιος, Μαργαρίτης Νεκτάριος

  • Υπεύθυνος Τύπου: Συμεώνογλου Κώστας

Επίσης ανακοινώνουμε τους άμεσους συνεργάτες του κ. Προμπονά, που θα είναι ο Σφυρόερας Γεώργιος και ο Αλιμπέρτης Δημήτριος

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΡΖΗ ΜΑΡΙΑ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares