Κυριακή, 28 Μαΐου 2017 23:51

Έλαμψαν δια της απουσίας τους… 4 Ιουνίου οι εκλογές

Τελικά παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ΔΣ του Πανναξιακού που προσκάλεσαν έναν - έναν τους φορείς και αρκετούς επιχειρηματίες του νησιού, τελικά η συντριπτική πλειοψηφία έλαμψε δια τις απουσίας της.

Στη Γενική συνέλευση του Πανναξιακού που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Πνευματικό κέντρο της Παντάνεσσας και με το μέλλον τη ομάδας να βρίσκεται σε αβεβαιότητα, λίγοι πιστοί ήταν αυτοί που έδωσαν το παρών.

Εκτός τους επιχειρηματίες και τους φορείς, τρανταχτή ήταν και η απουσία των γονέων που έχουν παιδιά στις ακαδημίες του συλλόγου.

Καρούσης

Για να είμαστε ακριβής ο μόνος φορέας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και εκπροσωπήθηκε στη συνέλευση ήταν ο Εμπορικός Σύλλογος Νάξου, ενώ από επιχειρηματίες το παρών έδωσαν ο Γιώργος Μιχαήλ () και ο Δημήτρης Καρούσης, με τον τελευταίο μάλιστα να καταθέτει την πιο ουσιαστική πρόταση που ακούστηκε από τους παρευρισκομένους.

Ο γνωστός διαφημιστής, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου τονίζοντας τα οφέλη που φέρνει στη Νάξο η παρουσία του Πανναξιακού στην Α1 Γυναικών. Πρότεινε ένα μοντέλο διοίκησης με 10 επιχειρηματίες, οι οποίοι θα αναλάβουν να καλύπτουν τις οικονομικές απαιτήσεις μίας αθλήτριας ο καθένας. Μάλιστα ο ίδιος έβαλε τον εαυτό του μπροστάρη ανακοινώνοντας ότι αναλαμβάνει εκείνος την πρώτη αθλήτρια.

Ακούστε τι είπε

Εκλογές

Από εκεί και πέρα, η μοναδική απόφαση που πάρθηκε ήταν ο ορισμός της ημερομηνίας των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 4 Ιουνίου.

Υπήρξε και σχετική ανακοίνωση του Πανναξιακού που αναφέρει τα εξής:

Μετά από απόφαση που προέκυψε από την Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού ΑΟΝ που διεξήχθη σήμερα, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 04 Ιουνίου 2017.
Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία μπορούν να επικοινωνήσουν με το μέλος της εφορευτικής επιτροπής Ιωσηφίδη Χαράλαμπο στο τηλέφωνο 6942277998, έως την Παρασκευή 02 Ιουνίου στις 22:00.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Σε επόμενες αναρτήσεις βίντεο με τα όσα έγιναν αι ακούστηκαν στη Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού ΑΟΝ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares