Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 22:06

Συνάντηση της Άνω Μεράς με τον "Πρώτο Πολίτη της Ευρώπης"

Με αφορμή την επίσκεψη του Πατέρα Αντώνιου που αποτελει τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κοσμου, στη Μύκονο, η ακαδημία της Άνω Μεράς προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση τιμώντας το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Το σεβάσμιο αυτό πρόσωπο ήταν καλεσμένο από το Δήμο Μυκόνο, ενώ, το σύλλογο της Άνω Μεράς εκπροσώπησαν ο γενικός γραμματέας Πέτρος Σταυρακοπουλος, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Αντώνης Κουσαθανάς και οι προπονητές ακαδημιών, Κώστας Συριανός και Αργύρης Κεραμυδάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σωματείο δώρισε μπάλες και κασκόλ στον προσκεκλημένο προκειμένου να τα μεταφέρει με τη σειρα του στο ίδρυμα ''Κιβωτος του Κοσμου''.

Μάλιστα, με τοποθέτηση του στο facebook, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, Πέτρος Σταυρακόπουλος ανάρτησε το εξής σχόλιο:

Σήμερα επισκέφτηκε το νησί της Μυκόνου, ο Πατέρας Αντώνιος , ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου , και πρόσφατα Πρώτος Ευρωπαίος Πολίτης 2018!Το ΑΣ Άνω Μερας προπονητές , παιδιά και παράγοντες , ευαισθητοποιημένοι σε όλα τα θέματα που αφορούν τα παιδιά και την κοινωνία μας γενικότερα,έδωσαν το παρών τους και τίμησαν τον αξιόλογο αυτον άνθρωπο ,που είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους Μας!

bakas.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares