Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 20:08

Πανναξιακός A.O.: Επίσκεψη στον Μητροπολίτη και κίνηση ανθρωπιάς [pics]

Η μαθητική χρονιά ξεκίνησε και αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι όλοι οι μαθητές δεν έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν τον απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό.

DSC_0104_23a7c.jpg

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, χρειάζεται να λειτουργήσουν η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά όλων μας... πόσο μάλλον από τους συλλόγους, που απευθύνονται σε νεολαία και μαθητές.

Ένας από αυτούς τους συλλόγους είναι ο Πανναξιακός, η διοίκηση του οποίου πλέον λειτουργεί με εξωστρέφεια χωρίς να περιορίζεται στο αθλητικό κομμάτι.

Σήμερα λοιπόν, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεία του συλλόγου, αποτελούμενη από τα μέλη της διοίκησης Μάριο Βασαλάκη και Νίκο Στεφάνου και τους ποδοσφαιριστές, Γιάννη Ζανελάρι, Σάββα Γεωργιάδη και Χρήστο Γκασούκα επισκέφθηκε τα γραφεία της Μητρόπολης, όπου είχε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παροναξίας κκ Καλλίνικο.

DSC_0111_46e78.jpg

Ο λόγος της επίσκεψης ήταν η παράδοση σχολικών ειδών πρώτης ανάγκης, αφού όπως σωστά επισήμαναν οι άνθρωποι του Πανναξιακού, η Μητρόπολη γνωρίζει όσο κανένας άλλος ποιες άπορες οικογένειες έχουν πραγματικά πρόβλημα και μπορεί να τους τα χορηγήσει άμεσα, χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά.

Να σημειωθεί ότι το σχολικό υλικό που θα δώσει χαρά σε αρκετά παιδιά είναι μία χορηγία των καταστημάτων ''Παλαιό Βιβλιοπωλείο'' και ''Παιχνιδούπολη (Τζάμπο)''.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και διήρκεσε αρκετή ώρα, καθώς ο σεβαστός πατέρας ήθελε να ενημερωθεί για την αθλητική δραστηριότητα του Πανναξιακού σε όλα τα αθλήματα, ενώ έγινε ξεχωριστή αναφορά στο πρόβλημα που υπάρχει με τους χώρους άθλησης, όπου η Μητρόπολη είναι πρόθυμη να βοηθήσει. 

DSC_0105fgds_37fba.jpg

Ο σεβασμιότατος μάλιστα έδειξε ενδιαφέρον και για κοινές αθλητικές δράσεις της Μητρόπολης με τον Πανναξιακό, οι οποίες μπορούν να διοργανωθούν μελλοντικά, ενώ η συζήτηση που έγινε μέσα σε χαλαρό κλίμα περιστράφηκε επίσης γύρω από πολλά θέματα, όπως σε ανθρώπους του κλήρου που έχουν διατελέσει μέλη διοικήσεων σε Πάρο και Νάξο.

Στην συζήτηση έλαβαν μέρος και οι πατέρες Χρυσόστομος Κοττάκης και Κωνσταντίνος Κύλης, που καλέστηκαν από τον Σεβασμιότατο να συνδράμουν με τις γνώσεις τους. 

DSC_0106gfzdzf_d865b.jpg

Στο κλείσιμο της συνάντησης, ο κ. Μάριος Βασαλάκης εξέφρασε την βούληση του Πανναξιακού Α.Ο. να φιλοξενήσει εντελώς δωρεάν στις ακαδημίες του παιδιά που θέλουν να αθληθούν και δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν την μικρή συνδρομή που υπάρχει.

Πριν αποχωρήσουν από το γραφείο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη, οι Νίκος Στεφάνου και Μάριος Βασαλάκης, δώρισαν μία εμφάνιση του Πανναξιακού στον κκ Καλλίνικο.

DSC_0109jhdfsfaseg_2_69fc2.jpg

DSC_0109jhdfsfaseg_1_6906e.jpg

DSC_0109jhdfsfaseg_6_897f0.jpg

DSC_0109jhdfsfaseg_5_fb88f.jpg

DSC_0109jhdfsfaseg_4_0d582.jpg

DSC_0109jhdfsfaseg_3_561cd.jpg

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares