Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020 20:15

Κλείσιμο όλων των αθλητικών χώρων από τον Δήμο Νάξου και μικρών Κυκλάδων

Μπορεί ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων να έχει εμπιστοσύνη στους πολίτες και την ατομική ευθύνη που οφείλει να αναλάβει ο καθένας μας τη στιγμή που ο Κορωνοϊός εξαπλώνεται.

Ομως, έχουμε καιρό ακόμη για να φτάσουμε σ' αυτό.. Κι έτσι χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν δύο ημέρες μέχρι και η Δημοτική Αρχή να προχωρήσει στο αυτονότητο. Την ανακοίνωση ότι αναστέλλεται η λειτουργία των γηπέδων (ανοιχτών και κλειστών) στο χώρο ευθύνης του. Οπως βέβαια κια όλες οι αίθουσες που λειτουργούν ως χώροι πολιτισμού. Το ευχάριστο είναι ότι σχεδόν όλοι είχαν κάνει την κίνηση αυτή και μετά ήρθε ο Δήμος... 

Αναλυτικά  η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αναφέρει: 

"Σε συνέχεια του υπ΄αρ. ΦΕΚ 833/Β’/2020, o Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αναστέλλει τη λειτουργία του κλειστού Γυμναστηρίου και του ΔΑΚ Νάξου και όλων των περιφερειακών γηπέδων στις Κοινότητες και στις Μικρές Κυκλάδες, των κλειστών δημοτικών χώρων και αιθουσών που λειτουργούν ως χώροι πολιτιστικών εκδηλώσεων και συναθροίσεων (Σχολή Ουρσουλινών, Δημοτικό Θέατρο Ι. Καμπανέλλης, Ανδρονίκειο, κοινοτικές αίθουσες κ.α.) καθώς και των παιδικών χαρών για το χρονικό διάστημα έως 27/3/20.

Παράλληλα, ανακαλείται η άδεια χρήσης των σχολικών προαυλίων από τους Αθλητικούς Συλλόγους, στο πλαίσιο πρόληψης της διάδοσης του νέου Κορονοϊού.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι έχει ήδη ανασταλεί η λειτουργία του ΚΑΠΗ, του ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ, του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης και των Σχολών Γονέων.

Αντίθετα, το ΚΗΦΗ θα λειτουργεί κανονικά από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και ώρες 7:30 - 15:30".

Πηγή: naxospress.gr 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares