Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 23:48

Ιδού το σήμα της ΑΕ Μυκόνου

Το γοργόν και χάριν έχει, λέει μια παροιμία και οι Μυκονιάτες παράγοντες φαίνεται ότι το γνωρίζουν καλά αυτό, αφού μετά τις συνελεύσεις σε Άνω Μερά και ΑΟ Μυκόνου και την ομόφωνη απόφαση της συγχώνευσης και της δημιουργίας της Αθλητικής Ένωσης Μυκόνου, σειρά παίρνουν τα διαδικαστικά θέματα που θα πρέπει να λυθούν άμεσα για να καταστούν τα τμήματα σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Ένα από τα θέματα που θα έπρεπε αν τακτοποιηθεί άμεσα ήταν και η κατασκευή του νέου σήματος, πράγμα που συνετελέσθη σήμερα, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου φαίνεται να κατέληξαν στην επιλογή της φωτογραφίας.

Πρόκειται για ένα λιτό, αλλά παράλληλα μοντέρνο σήμα, το οποίο απεικονίζει τον χάρτη του νησιού της Μυκόνου και αναφέρει την φράση ''Athletic Club Mykonos'' μιας και πλέον θα μιλάμε για ενιαίο Μυκονιάτικο αθλητισμό σε όλα τα αθλήματα.

Τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να δούμε και άλλες παραλλαγές του ίδιου σήματος! 

Το sportcyclades.gr εύχεται καλή επιτυχία στο νέο ιστορικό εγχείρημα που θα βγάλει κερδισμένο τον αθλητισμό του όμορφου και κοσμοπολίτικου νησιού των Κυκλάδων. 

Η σχετική ανακοίνωση:

Νέα αρχή! Νέα ομαδα! Ένα νησί!

Ολη η Μύκονος μαζί αποτυπωμένη στο χαρτί!

Σας παρουσιάζουμε το νέο έμβλημα της Αθλητικής Ένωσης Μυκόνου, που από εδώ και στο εξής περήφανα θα φοράνε στο μέρος της καρδιάς όλοι οι αθλητές του νησιού μας!

Τα χρώματα δεν θα μπορούσαν να είναι άλλα από τα χρώματα που προϋπήρχαν στις δύο ομάδες. Γαλάζιο και μπλε! Θάλασσα και ουρανός! Στο λευκό της Μυκόνου! Ένας συνδυασμός που αντιπροσωπεύει τα στοιχεία που κάνουν τη Μύκονο μοναδική. Όπως μοναδική θα είναι και η αθλητική οικογένεια που δημιουργήθηκε!

Όλοι μαζί για τον αθλητισμό μας!

115747873_333532901377641_776400030013300982_n_2a007.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares