Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020 20:43

Ο Πανναξιακός στηρίζει την προσπάθεια του Κυριάκου Πολυκρέτη για τη μικρή Νάγια

Σύσσωμος ο Πανναξιακός Α.Ο. δήλωσε την στήριξη του στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση της μικρής Νάγιας, αποκτώντας 3 φανέλες από τη συλλογή του Κυριάκου Πολυκρέτη που είναι ο μπροστάρης της προσπάθειας.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση: 

Η μικρή Νάγια χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας και η οικογένεια του Πανναξιακού Α.Ο. στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια "Όλοι! για τη Νάγια...".
Στη φωτογραφία, το Δ.Σ. του Συλλόγου, μαζί με τον Κυριάκο Πολυκρέτη "Μπουλαμάτση", τον πρωτοστάτη αυτής της μεγάλης προσπάθειας.
Ο Κυριάκος, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού Α.Ο. , μέσω δημοπρασιών με ποδοσφαιρικές εμφανίσεις, συνέβαλε τα μέγιστα στην κινητοποίηση των συμπολιτών μας και εμείς ως Δ.Σ., αποκτήσαμε τις εμφανίσεις των δικών μας παιδιών, του Γιάννη Κωστόπουλου, του Αντώνη Πιτταρά και του Νίκου Σπαή, ενισχύοντας την προσπάθεια αυτή και προσφέροντας στην συλλογή του την φανέλα από την κατάκτηση του Double για την περίοδο 2014-15 από την ομάδα μας.
Κυριάκο η οικογένεια του Πανναξιακού Α.Ο. είναι περήφανη που αποτελείς μέρος της ιστορίας του Συλλόγου!
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας και τους τοπικούς φορείς να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια, αλλά και όλα τα αθλητικά σωματεία, να φωνάξουν δυναμικά παρών και να συμβάλλουν στο να κερδηθεί αυτός ο αγώνας, ο σημαντικότερος για τη μικρή μας φίλη, δείχνοντας και το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού.
Άραγε λοιπόν, ΕΣΥ, με ακούς όταν μιλώ;

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares