Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 01:22

Ακούραστος εργάτης του Πανναξιακού ο Μιχάλης Αγγελής επιστρέφει και επίσημα στα διοικητικά του συλλόγου

Άνθρωπος με βαρύνουσα σημασία για τον Πανναξιακό ο Μιχάλης Αγγελής θα είναι και πάλι υποψήφιος για τη διοίκηση του συλλόγου στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Ιουλίου.

Παρά το γεγονός ότι μία μία βαριά τιμωρία από την Π.Ε. της ΕΠΣΚ το 2018 δεν του επέτρεψε να είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2019, ο Μιχάλης Αγγελής -όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια- συνέχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο και μάλιστα για πολλούς ήταν ο άνθρωπος που έλυνε σχεδόν όλα τα διαδικαστικά προβλήματα.

Πιστεύω για τον ίδιο η προσφορά στον Πανναξιακό, την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και ανήκει από μικρό παιδί, είναι πράγμα αυτονόητο και άμεσα συνδεδεμένο με τη ζωή του. Έχει κερδίσει τα πάντα με αυτόν τον σύλλογο τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και σαν διοικητικός.

Πριν λίγο καιρό, ανασύραμε από το αρχείο μας την ακόλουθη φωτογραφία και την δημοσιεύσαμε στο instagram του S.C., συνοδευόμενη με το ακόλουθο σχόλιο:

AGGELIS

Μιχάλης Αγγελής σηκώνει την τελευταία κούπα ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της ομάδας που δοξασε και δοξάστηκε, του @pannaxiakos_ao . Ήταν ο τίτλος του κυπελλούχου που κατέκτησε με αντίπαλο την Άνω Σύρο. Ο Μιχάλης συνεχίζει και θα συνεχίσει να προσφέρει στη μεγάλη του αγάπη τον Πανναξιακό από διάφορα πόστα.

Νομίζω, αυτό ισχύει στο 100% και αποδεικνύεται με τη συμμετοχή του στη νέα διοίκηση.

Ενόψει των εκλογών, ο Μιχάλης Αγγελής απηύθυνε το δικό του κάλεσμα στον κόσμο:

''Θέλω να απευθύνω κάλεσμα στο κόσμο της ομάδας να συμμετάσχει δυναμικά στην εκλογική διαδικασία και να δώσει ισχυρή εντολή στα νέα μέλη να συνεχίσουν να γράφουν την ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου στις Κυκλάδες.
Με πνεύμα ανανέωσης σε Πανναξιακό επίπεδο καλούμε όλο το κόσμο της Ναξου να δώσει βροντερό παρόν και να γίνει ενεργό μέλος στην ομάδα μας, την δική μας οικογένεια" 

096d65bd56baa756a56cac07db063a3c Generic

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares