Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 18:34

Νέο Πρόγραμμα Erasmus + Sport για την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων

Στην Ισπανία, στην πόλη La Coruna βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων για την έναρξη του προγράμματος Sporural.

Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα της σειράς Erasmus+Sport δεκαοκτάμηνης διάρκειας το οποίο φιλοδοξεί να συμβάλει στην ενθάρρυνση της νεανικής επιχειρηματικότητας για αθλητικές διοργανώσεις σε αγροτικές και νησιωτικές περιοχές. Το στοιχείο που προβάλλεται έντονα σε αυτό το πρόγραμμα είναι το οικολογικό και περιβαλλοντικό ενδιαφέρον με στοχευμένες δράσεις πριν, κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά την οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Στο πρόγραμμα μετέχουν τέσσερις φορείς από τρεις Ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Δήμος Αres ένας μικρός δήμος με έδρα την ημιαυτόνομη περιοχή της Γαλλικίας στην Ισπανία, με πλούσιο ιστορικό αθλητικών δράσεων σε όλους τους τομείς

Η ΜΚΟ Ιnnosport με έδρα την πόλη La Coruna, οργάνωση που δημιουργήθηκε από καθηγητές φυσικής αγωγής της περιοχής, ο οποίος συμμετέχει σε συνέδρια σχετικά με τον αθλητισμό και εκτός Ευρώπης.

Η γνώριμη στην ΕΑΣ από προηγούμενα προγράμματα Crosscovaci, ΜΚΟ η οποία διεξάγει έναν από πιο γνωστούς και μαζικούς ποδηλατικούς αγώνες στην ύπαιθρο, σε δασική περιοχή κοντά στην Βουδαπέστη

και φυσικά η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων για την οποία το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι το 6ο κατά σειρά.

Τα προγράμματα αυτά έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων πανευρωπαϊκά, έχουν προσφέρει γνώσεις στους συνεργάτες και ευκαιρίες για ταξιδιωτικές εμπειρίες και συνδυασμό με ανταλλαγές καλών πρακτικών σε γυμναστές των Κυκλάδων.

IMG 20230329 WA0016

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares