Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 17:00

Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ο Γιάννης Βρούτσης

Μετά από ντόμινο εξελίξεων στο κυβερνητικό σχήμα ο Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης αναλαμβάνει Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού.

Μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για τα νησιωτικά σωματεία, μιας και ο ίδιος έχει άριστη γνώση των δυσκολιών που ταλανίζουν εδώ και χρόνια τους συλλόγους και τις ενώσεις.

Όλοι θυμόμαστε τις τις συναντήσεις που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων (βλ. φώτο) για να ενημερωθεί σχετικά με τα προβλήματα και στα αιτήματα που έκανε ο Γιάννης Βρούτσης στον πρώην υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με το μητρώο και την εφαρμογή του στα μικρά νησιά.

Ο κ. Βρούτσης τοποθετήθηκε στην Κυβέρνηση, όταν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή.

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετείται ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου. 

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τα νησιά και ειδικά οι Κυκλάδες περιμένουν πολλά από τον Υπουργό, καθώς η νησιωτικότητα στα θέματα αθλητισμού, ουσιαστικά δεν συνυπολογίζεται σε καμία απόφαση, ενώ μείζων θέμα αποτελεί και η έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων.

Σε κάθε περίπτωση η ανάληψη του συγκεκριμένου χαρτοφυλακίου από τον Γιάννη Βρούτση, του δίνει τη δυνατότητα να βάλει την υπογραφή του σε λύσεις για σοβαρά θέματα που ταλαιπωρούν τον κυκλαδίτικο αθλητισμό επί σειρά δεκαετιών.

vroutsis

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares