Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 01:23

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια του Γιώργου Βασιλάκη

Σήμερα, Πέμπτη 27/7 στις 17:30 θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Βασιλάκη (Σμίλη), που άφησε το δικό του αποτύπωμα με την προσφορά του ως παράγοντας του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων και άλλοι σύλλογοι εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια του Γιώργου Βασιλάκη.

Αναλυτικά:

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ

Σήμερα 25 Ιουλίου 2023 ημέρα Τρίτη συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» λόγω του θλιβερού αγγέλματος θανάτου του Γεωργίου Βασιλάκη «Σμίλη», ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας, αφού υπηρέτησε με αγάπη, πάθος, ανιδιοτέλεια απ' την θέση του Προέδρου και εφόρου για πολλά χρόνια στον σύλλογό μας,
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ :
Να παραστούν μέλη του Δ.Σ κατά την εξόδιο ακολουθία.
Να διατεθεί συμβολικό ποσό στο Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου.
Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.
Να δοθεί στους οικείους το ανώτερο ψήφισμα.

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το Προσωπικό και τα Σωματεία – Μέλη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον χαμό του Γιώργου Βασιλάκη (Σμίλης) στην οικογένεια του, στους οικείους του και στο σωματειο μας ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ.
Καλό ταξίδι Γιώργο.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι αθλητές και προπονητές του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον χαμό του Γιώργου Βασιλάκη (Σμίλης) στην οικογένεια του, στους οικείους του και στο σωματείο του ΑΜΣ Φιλωτίου ''Ο Ζευς''.
Ο εκλιπών αποτέλεσε για πολλά χρόνια πρότυπο διοικητικού παράγοντα που τα κύρια χαρακτηριστικά του ήταν το ήθος , ο πολιτισμός και το όραμα για μία καλύτερη κοινωνία για τα νέα παιδιά.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Για το Δ.Σ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Βασιλάκη (Σμίλη) που έφυγε από τη ζωή.
Ο Γιώργος Βασιλάκης ήταν ένας άνθρωπος του αθλητισμού με πολλά χρόνια προσφοράς στον ΑΜΣ Φιλωτίου ''Ο Ζευς'' ΄.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Παμμηλιακού εκφράζουμε την θλίψη μας για την απώλεια του Γιώργου Βασιλάκη.
Ο Γιώργος Βασιλάκης είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΑΜΣ Φιλωτίου ''Ο Ζευς'' , αφιερώνοντας μεγάλο μέρος της ζωής του στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Πύργου εκφράζουμε την οδύνη μας για τον θάνατο επί σειρά ετών προέδρου και μέλος του Δ.Σ. του ΑΜΣ Φιλωτίου, Γιώργου Βασιλάκη.
Ο Γιώργος Βασιλάκης ήταν ένας ρομαντικός του αθλητισμού. Ένας παράγοντας που πρόσφερε πολλά στον σύλλογο που αγάπησε.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου για την είδηση του θανάτου του αείμνηστου φιλου του Συλλόγου Γιώργη Βασιλάκη του Σμιλομιχάλη.
Το Φιλώτι στην είδηση του θανάτου του αγαπητού σε όλους Γιώργη Βασιλάκη του Σμιλομιχάλη , πονά και θρηνεί .Η καλοσυνάτη μα και πονεμένη μορφή του θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη του κάθε φιλωτίτη και γνωστού . Υπήρξε ανιδιοτελής και πάντα έτοιμος να υπηρετήσει με την προσφορά του σε ό,τι καλό για το χωριό μας .Συμμετείχε σε Συλλογικές διαδικασίες με αληθινή αγάπη και γνήσιο εθελοντισμό .Η ζωή του επιφύλαξε τον μεγαλύτερο πόνο, την απώλεια της ΑΛΗΣΜΌΝΗΤΗΣ κόρης του Μαριάνθης σε τρυφερή ηλικία .Έκτοτε ο πόνος έγινε ταυτόσημος με την καθημερινότητα του και την οδύνη την καταλάβαινες στα μάτια του. Ο Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου έχει να θυμάται πολλά από την αδιάλειπτη και πρόθυμη προσφορά του .Η διανομή του Ημερολογίου μας και η προώθηση του με επιτυχία για πολλά χρόνια στη Χώρα οφείλει πολλά στον αλησμόνητο Γιώργη , τον ευγνωμονεί γι΄ αυτό και για άλλα πολλά που με ειλικρινή αγάπη προσέφερε . Η έμπρακτη αυτή αγάπη του για το Σύλλογο και για κάθε συλλογική δραστηριότητα θα μείνει σε όλους μας ως εικόνα υποδειγματικού φιλωτίτη πλημμυρισμένου αγάπης και προσφοράς . Εκεί ,στο φως του ουρανού ,η ματιά του θα αγκαλιάζει την ,πρόωρα αποδημήσασα κόρη και την πρόσφατα θανούσα αδελφή του ,Φρειδερίκη . Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φιλωτιτών εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια . Στην σύζυγο Μαρία και τα παιδιά του , Μιχάλη και Σοφία,. Η Παναγία μας να γλυκάνει εκεί ,στα ουράνια ,τον πόνο της καρδιάς του .Εμείς πάντα θα τον νιώθουμε ανάμεσα μας να δίνει απλόχερα την αγάπη και την καλοσύνη του σε όλους .
Το ΔΣ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares