Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 01:51

Έφυγε από τη ζωή ο ''ακούραστος εργάτης'' του ΑΜΣ Φιλωτίου, Γιώργος Βασιλάκης (Σμίλης)

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψει κάποιος την προσωπικότητα και την προσφορά του Γιώργου Βασιλάκη (Σμίλη), που έφυγε από τη ζωή χθες (25/7), βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του και όσους είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε.

Ο επί σειρά ετών ''στυλοβάτης'' των προσπαθειών του ΑΟ Φιλωτίου και μετέπειτα ΑΜΣ Φιλωτίου, ήταν ο άνθρωπος που σε πολλές χρονικές στιγμές κράτησε «ζωντανό» τον Αθλητικό και Μορφωτικό Σύλλογο του χωριού του.

Μαζί με άλλους οραματιστές, επιδίωκε πάντα να υπάρχει αθλητισμός στον Φιλώτι, έχοντας καταφέρει πολλά όλα αυτά τα χρόνια.

Ο ίδιος και μέλη της οικογένειας του είχαν διατελέσει αθλητές και διοικητικοί στον σύλλογο του Φιλωτίου, έχοντας μεγάλη προσφορά. 

Τα τελευταία χρόνια, ο Γιώργος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και είχε αποσυρθεί, δείχνοντας όμως πάντα ενδιαφέρον για τα αθλητικά και πολιτιστικά δρόμενα. Την σκυτάλη στα διοικητικά του συλλόγου έχει πάρει ο γιος του Μιχάλης, ενώ και η κόρη του Σοφία βαδίζει στα ίχνη του έχοντας μεγάλη προσφορά σε δρόμενα του χωριού.

Η ανάρτηση της Σοφίας Βασιλάκη (Σμίλη)

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί, αύριο Πέμπτη 27 Ιουλίου στις 17:30 στο Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Φιλώτι. Με ανάρτηση της οικογένειας εκφράζεται η επιθυμία αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά ο ΑΜΣ Φιλωτίου. 

357099520 873408000861299 2027370912045771302 n

*Τα μέλη της οικογένειας του sportcyclades.gr εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Βασιλάκη (Σμίλη). Θα τον θυμόμαστε για πάντα και θα τον μνημονεύουμε ως ένα εργάτη του αθλητισμού.

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου δημοσίευσε το εξής ψήφισμα:

Σήμερα 25 Ιουλίου 2023 ημέρα Τρίτη συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» λόγω του θλιβερού αγγέλματος θανάτου του Γεωργίου Βασιλάκη «Σμίλη», ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας, αφού υπηρέτησε με αγάπη, πάθος, ανιδιοτέλεια απ' την θέση του Προέδρου και εφόρου για πολλά χρόνια στον σύλλογό μας,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ :

Να παραστούν μέλη του Δ.Σ κατά την εξόδιο ακολουθία.

Να διατεθεί συμβολικό ποσό στο Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου.

Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Να δοθεί στους οικείους το ανώτερο ψήφισμα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares