Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 00:47

Μανώλης Πολυκρέτης: Αδικαιολόγητα κλειστό το ΔΑΚ Νάξου

Με ανακοίνωση που υπογράφει ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Μανώλης Πολυκρέτης καταγγέλλει ότι το ΔΑΚ Νάξου παρέμεινε αδικαιολόγητα κλειστό χωρίς καμία προειδοποίηση από τον Δήμο, πράγμα που δημιούργησε πρόβλημα στους καθημερινούς επισκέπτες του, που το χρησιμοποιούν για να αθληθούν.

Η ανακοίνωση:

Καταμεσής του καλοκαιριού κι ενώ η Νάξος διανύει το αποκορύφωμα της τουριστικής κίνησης, η Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Λιανού όχι μόνο είναι ανήμπορη να λύσει τα προβλήματα των νησιών του δήμου μας, αλλά δημιουργεί περισσότερα. Σήμερα 31 Ιουλίου 2023, το Δημοτικό Στάδιο Νάξου είναι κλειστό και έρημο χωρίς καμία ανακοίνωση ή προειδοποίηση στους εκατοντάδες καθημερινούς επισκέπτες του, που πάνε να αθληθούν και το βρίσκουν κλειδωμένο και σκοτεινό!

Τόσο ο Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κατσαράς επάξια θα έπαιρναν το πρωτάθλημα της αδιαφορίας και της ανικανότητας για τη διοίκηση του Δήμου μας!

Μήπως η αγωνία της διάλυσης της παράταξής τους, οι απειλές και τα ρουσφέτια δεν τους αφήνουν χρόνο να ασχοληθούν ούτε με τα απλά και στοιχειώδη που θα έπρεπε να κάνουν;

Εάν δεν μπορούν να διοικήσουν και να λύσουν ακόμα και τα μικρά προβλήματα των νησιών το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να παραιτηθούν!

Με εκτίμηση

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

ΩΡΑΡΙΟ ΔΑΚ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares