Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 10:40

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Μάριος Γαλανός

Υποψήφιος Δημοτικό Σύμβουλος με την παράταξη ''Τώρα για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά'' θα είναι στις επικείμενες εκλογές θα είναι ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Σαντορινιός Επιχειρηματίας, Μάριος Γαλανός.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού:

Στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια τον Μάριο! Ο Μάριος, γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει ρίζες από το Εμπορείο Σαντορίνης και τα Χανιά.
Μεγαλώνοντας, κατάλαβε νωρίς ότι το νησί του έπρεπε να γίνει ανταγωνιστικό με άλλους παγκόσμιους προορισμούς και έτσι επέστρεψε σε αυτό για να βάλει το λιθαράκι του στην προσπάθεια αυτή! Σπούδασε τουριστικά και οικονομικά στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ στην Αθήνα και πλέον είναι ένας απο τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες του νησιού! Είναι ενεργός στον τομέα της εστίασης, των ξενοδοχειακών και της διασκέδασης. Φανατικός του επιχειρείν και υπερήφανος για τη δραστηριοποίησή του σε αυτό το ευλογημένο νησί, έχει προβάλει τις ομορφιές πολλών τοπικών οικισμών, κάνοντας επιχείρησεις σε αυτούς, προκειμένου να τους στηρίξει και να τους αναδείξει.
«Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του Μανόλη, γιατί πολύ απλά έχουμε το ίδιο όραμα για τα νησιά μας! Είναι άνθρωπος που έχει πρόγραμμα, με το οποίο θέλει να καλυτερεύσει την καθημερινότητα όχι μόνο του Σαντορινιού αλλά και του επισκέπτη. Μας ενώνει βαθιά φιλιά εδώ και περίπου 20 χρόνια και η αγάπη μας για τον τόπο μας, μας δίνει κίνητρο! Η σύμπλευση μας για τον ίδιο σκοπό, θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα για ένα καλύτερο αύριο που αξίζει στη Σαντορίνη!»
Εκτός από τις επιχειρήσεις του, ο Μάριος ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο. Για πολλά χρόνια υπήρξε πρόεδρος της Λάβας Εμπορείου και ιδρυτής των ακαδημιών της! Για τέσσερα χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του σωματείου επιχειρήσεων Ν.Σαντορίνης, ενώ για 12 χρόνια αντιπρόεδρος ΕΠΣ Κυκλάδων καθώς και μέλος του διοικητικού συμβουλίου επιτροπής ελέγχου και συμμόρφωσης της ΕΠΟ!
Αδερφέ μου Μάριε, όπως πολύ σωστά είπες, η αλλαγή έρχεται μόνο με παρεμβάσεις, που χρειάζονται τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα! Και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που μας ενώνουν στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! Πάμε μαζί, πάμε δυνατά!

Ορφανός Μανόλης
Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

ΓΑΛΑΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares