Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 18:54

Μπάλες στα παιδιά του Δημοτικό Σχολείο από τον ΑΜΣ Φιλωτίου

Το έργο που επιτελεί ο ΑΜΣ Φιλωτίου δεν περιορίζεται μόνο στις δικές του πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις.

Ο σύλλογος της ορεινής Νάξου και η διοίκηση του στέκονται αρωγή όπου τους δίνεται η δυνατότητα, έχοντας πάντα ως στόχο την προσφορά στη νεολαία και τα παιδιά του τόπου.

Τελευταία δράση του συλλόγου ήταν η δωρεά μπαλών ποδοσφαίρου μπάσκετ, χάντμπολ και βόλεϊ στο Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου.

Με ανακοίνωση τους οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και ο διευθυντής του Δημοτικού σχολείου Φιλωτίου ευχαρίστησαν τον σύλλογο.

Αναλυτικά:

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και ο διευθυντής του Δημοτικού σχολείου Φιλωτίου ευχαριστούν τον ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ "Ο ΖΕΥΣ" για την προσφορά αθλητικού υλικού (μπάλες ποδοσφαίρου μπάσκετ, χάντμπολ, βόλεϋ) στο σχολείο μας.

Όλοι μαζί ενωμένοι έχουμε δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς μεταξύ μας χρόνια τώρα, αφού ασχολούμαστε με τα ίδια παιδιά και στοχεύουμε στην κοινωνική συνοχή και αναβάθμιση του χωριού μας.

Κοινός μας στόχος να μαθαίνουν να συνεργάζονται με τους συνομηλίκους τους και όχι μόνο, μέσα από ομαδικά παιχνίδια, και σταδιακά να κοινωνικοποιούνται και να συνυπάρχουν μεταξύ τους αρμονικά.

Σας ευχαριστούμε πολύ 

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και ο διευθυντής του Δημοτικού σχολείου Φιλωτίου ευχαριστούν τη Despoina Rafioy και τον σύζυγό της Γιάννης Λιόφαγος για την προσφορά αθλητικού υλικού (μπάλες ποδοσφαίρου μπάσκετ, χάντμπολ, βόλεϋ) στο σχολείο μας.
Σας ευχαριστούμε πολύ

387815890 879767730340280 759286740860110543 n

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares