Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2024 19:34

Στη διοίκηση του Ολυμπιακού Χωριού ο Μάριος Γαλανός | Να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του Γιάννη Βρούτση

Στη διοίκηση του Προπονητικού Κέντρου του Ολυμπιακού Χωριού ανήκει από σήμερα ο Σαντορινιός επιχειρηματίας και Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Μάριος Γαλανός, έπειτα από απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτση.

Η είδηση έγινε γνωστή από τη δημοσίευση του ΦΕΚ που υπογράφει ο Υπουργός Γιάννης Βρούτσης.

Πρόκειται για μία πολύ τιμητική θέση, καθώς ο Γιάννης Βρούτσης αναθέτει σε ανθρώπους που εμπιστεύεται πόστα τα οποία έχουν να κάνουν με την ανασύσταση σημαντικών οργανισμών όπως είναι το Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού.

Το sportcyclades επικοινώνησε με τον Μάριο Γαλανό, ο οποίος τόνισε σχετικά: 

«Είναι μια τιμητική επιλογή που με γεμίζει μεγάλη ευθύνη και συνάμα συγκίνηση .

Το να υπηρετώ αυτό το εμβληματικό παγκόσμιο ορόσημο του αθλητισμού, αποτελεί για μένα τεράστια τιμή και σοβαρότατη ευθύνη.

Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος στις προσδοκίες του Υπουργού μας κ. Γιάννη Βρούτση τον οποίο ευχαριστώ από καρδιάς δίνοντας μου την ευκαιρία να εκπροσωπήσω το σύνολο των νησιών μας, άλλωστε ο κ Βρούτσης ως νησιώτης Βουλευτής και υπουργός γνωρίζει πόσες δυσκολίες προκύπτουν από την νησιωτικότητα.

Η εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού φάνηκε ακόμη μια φορά στο πρόσωπο του καθώς του ανέθεσε ένα χαρτοφυλάκιο που χρόνια είναι σε κατάσταση αδράνειας .

Συνέχεια όλων αυτών δηλώνω ότι ακόμη μια φορά θα υπηρετήσω με όραμα και απρόσκοπτα αυτής της νέας προσπάθειας έχοντας πάντα δίπλα τους συνεργάτες μου καθώς και την οικογένεια της ΈΠΣ Κυκλάδων».

GALANOS VROUTSIS 1

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares