Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 09:13

Ανδρέας Πατηνιωτης: Το ενδιαφέρον του Γιάννη Βρούτση για τον αθλητισμό στα νησιά μας είναι θερμό

Ικανοποίηση επικρατεί στη Σαντορίνη από την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Γιάννη Βρούτση και τη συνάντηση - συζήτηση που είχε με όλους τους συλλόγους του νησιού.

Με ανάρτηση του, ο Αντιπρόεδρος του ΑΟ Θήρας και μέλος του ΔΣ του ΟΑΚΑ, κ. Ανδρέας Πατηνιώτης, τοποθετήθηκε για την σημαντική αυτή συνάντηση και την παρουσία του Πύρρου Δήμα που συνόδευσε τον Υπουργό:

Η επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού στη Σαντορίνη, πέρα από το συμβολισμό της, έρχεται να επιβεβαιώσει το θερμό ενδιαφέρον του κ. Γιάννη Βρούτση, για το νησιωτικό χώρο. Ένα ενδιαφέρον, που αποδείχτηκε από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του, μέσω του προγράμματος «Κούρος». Τα νησιωτικά αθλητικά σωματεία, είδαν τις κεντρικές επιχορηγήσεις της Πολιτείας να αυξάνονται κατά 50%, με το θεσμοθετημένο και διαρκές πλέον, «κριτήριο νησιωτικότητας».

Η δεύτερη, μεγάλης βαρύτητας πρόνοια, είναι η κατάρτιση, ενός ψηφιακού χάρτη, που θα καταγράψει αξιόπιστα, όλα τα πιστοποιημένα, ενεργά και δραστήρια σωματεία και Συλλόγους. Βήμα που οδηγεί σε σοβαρό προγραμματισμό και στήριξη της βιωσιμότητάς τους.

Το σημαντικότερο όμως βήμα, είναι πως όλοι όσοι υπηρετούν τον αθλητισμό στο νησιωτικό χώρο, κατέστησαν ισότιμοι συνομιλητές και συν-διαμορφωτές μιας σοβαρής πολιτικής για το μέλλον. Για πρώτη φορά ακούστηκαν και η παρουσία του Γιάννη Βρούτση, μαζί με τον θρύλο και τέσσερις φορές Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα σηματοδότησαν το καινούριο και δημιουργικό που έρχεται στο αθλητικό τοπίο της χώρας.

VROUTSIS SANTORINI 270

Μαζί με όλα τα σωματεία της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας, τους Δημάρχους Θήρας και Φολεγάνδρου, τις διοικήσεις και τους αθλητές-αθλήτριες των ομάδων, καλωσορίσαμε αυτήν την επίσκεψη ουσίας, διαλόγου και αισιοδοξίας για το μέλλον.

VROUTSIS SANTORINI 69

Εκπροσωπώντας τον ΑΟ Θήρας, είχα την ευκαιρία και την τιμή να προσφέρω ένα αναμνηστικό στον μύθο που λέγεται Πύρρος Δήμας. Η Αρχηγός της Ομάδας Στέλλα Χριστοδούλου προσέφερε στον Υπουργό, μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτριών.

VROUTSIS SANTORINI 273

Πρέπει επίσης να τονιστεί και η παρουσία σε αυτή τη διοργάνωση συνάντησης και διαβούλευσης με την αθλητική ηγεσία της χώρας, του Βουλευτή κ. Μάρκου Καφούρου.

Από την πλευρά όσων εργάστηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης, ιδιαίτερη και πολύτιμη, ήταν η συνεισφορά του Μάριου Γαλανού, Μέλους του Δ.Σ του Ολυμπιακού Χωριού, αθλητικού παράγοντα και παρατηρητή διαιτησίας.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares