×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 02:22

Αγριο φλερτ Τσέλσι σε Μανωλά

Ο Αντόνιο Κόντε τον θέλει και δεν το κρύβει… Και όπως λένε ο «έρωτας και τα χρήματα δεν κρύβονται». Και στη περίπτωση του Κώστα Μανωλά και της Τσέλσι αυτός ο συνδυασμός σκοτώνει.

Ο νέος ιταλός τεχνικός της Τσέλσι επιζητεί την ενίσχυση της ομάδας του στο κέντρο της άμυνας και όλα δείχνουν πως ο "εκλεκτός" του νέου τεχνικού των Λονδρέζων είναι ο 25χρονος Ναξιώτης διεθνής, με τον Ιταλό δημοσιογράφο Νικολό Σίρα να αποκαλύπτει μέσω της ιστοσελίδας "Gazzamercato" πως η πρόταση σε Ρόμα και παίκτη είναι άκρως εντυπωσιακή.  “Η Τσέλσι ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Κώστα Μανωλά και οι συζητήσεις για μία πιθανή συμφωνία είναι σε εξέλιξη. Ο Κόντε θέλει να προσφέρει 32 εκατ. ευρώ στη Ρόμα»!

Συγκεκριμένα υποστηρίζει με χθεσινό του δημοσίευμα πως οι Λονδρέζοι έχουν έτοιμη προσφορά 32.000.000 ευρώ για τους Ρωμαίους ενώ για τον ίδιο τον παίκτη έχουν έτοιμο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 4.000.000 ευρώ!

Το ποσό αυτό ακούγεται μάλιστα άκρως δελεαστικό αν αναλογιστεί κανείς ότι βάσει του νυν συμβολαίου του με τους "λύκους" ο Έλληνας διεθνής στόπερ κερδίζει 1.800.000 ευρώ ετησίως, με την Τσέλσι να φέρεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του.

Η Ρόμα ζητάει πολύ περισσότερα...

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Goal.com", η διοίκηση της Ρόμα δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τη συγκατάθεσή της για την παραχώρηση του παίκτη με ποσό κάτω των 45.000.000 ευρώ. Και αυτό γιατί σε περίπτωση που τον παραχωρήσει πριν την 1η Σεπτεμβρίου, υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του παίκτη βάσει του οποίου το 50% από τα χρήματα της μεταγραφής θα πάνε στην προηγούμενη ομάδα του: τον Ολυμπιακό.

Όπως κι εάν έχει προεργασία υπάρχει εκ μέρος των Ρωμαίων από τη στιγμή που είναι σε διαπραγματεύσεις με τον τον κεντρικό αμυντικό της Βιγιαρεάλ, Πάμπλο Μουσάστσιο.

Με πληροφορίες από το Sport24.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares