Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2024 16:30

Ευχές Βρούτση στην Εθνική Πόλο Ανδρών πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, επισκέφτηκε την τελευταία προπόνηση της εθνικής Ανδρών πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η εθνική ομάδα του πόλο ανδρών θα ταξιδέψει αύριο (03/01/24) για την Κροατία, όπου και θα δώσει “μάχη” για ένα μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και Βρούτσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παίκτες της “γαλανόλευκης” και να τους ευχηθεί καλή τύχη. Ο ίδιος έκανε στη συνέχεια και σχετική ανάρτηση στα social media, σχολιάζοντας τη συνάντηση τους Έλληνες πολίστες.

Η ανάρτηση του Βρούτση
«Το καλύτερο ξεκίνημα για το 2024 μαζί με τη θρυλική μας Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στην τελευταία τους προπόνηση πριν από την αναχώρησή τους για την Κροατία, όπου θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος! Βρέθηκα κοντά στους ασημένιους Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές μας και τους ευχήθηκα καλή επιτυχία. Συνομίλησα με τον μετρ των επιτυχιών, προπονητή τους, Θοδωρή Βλάχο και τους διαβεβαίωσα πως η Πολιτεία είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν!

Μαζί μου ήταν και ο γ.γ. Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς εμβληματική μορφή για το ελληνικό πόλο. Το απόγευμα θα επισκεφθώ την Εθνική μας ομάδα των γυναικών για να ευχηθώ αντίστοιχα και στις διεθνείς αθλήτριές μας, που αναχωρούν για την Ολλανδία, όπου διεξάγεται το δικό τους Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Το ελληνικό πόλο μας έχει χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις και είναι έτοιμο για ακόμα μεγαλύτερες! Χρέος μας είναι να στηρίζουμε τις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών μας!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares