×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016 19:02

Στην ΑΕΚ ο Κώστας Μανωλάς!

Τελικά η ΑΕΚ δεν μπορεί χωρίς τον Μανωλά της…. Μερικές ώρες μετά την ήττα σοκ από την Σεντ Ετιέν, η ΑΕΚ τελικά άνοιξε το ταμείο της και προχώρησε στην κίνηση απόκτησης του 23χρονου αμυντικού που είχε περάσει από την ΑΕΚ πριν από χρόνια, όμως δεν είχε πείσει και έτσι έκανε το αγροτικό του και μάλιστα σε …διάρκεια.

Το παράξενο της ιστορίας βέβαια είναι ότι η ΑΕΚ πριν από περίπου τρεις εβδομάδες είχε βάλει πάγο στην ολοκλήρωση της μετακίνησής του Κωνσταντίνου Μανωλά από τον Λεβαδειακό αλλά αυτή τη φορά η ομάδα της Λειβαδιάς τους πρόλαβε όλους και το βράδυ της Πέμπτης (04/08) έκανε την έκπληξη «H διοίκηση της Π.Α.Ε Λεβαδειακός ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της Κώστα Μανωλά στην ΑΕΚ, τον ευχαριστεί για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ανακοίνωσε

Ο 23χρονος αριστερός μπακ (αγωνίζεται και ως στόπερ) έχει περάσει από τον Θρασύβουλο (σ.σ. όπως και ο ξάδελφός του Κωστας), ΑΟ Χανιά και Κέρκυρα, ενώ πέρσι με τους Βοιωτούς κατέγραψε 20 συμμετοχές (με μία ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις (16 στη Σούπερ Λίγκα), έχοντας σημαντικό ρόλο στο ροτέισον των πρασίνων. Το συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ είναι για τρία χρόνια, με τους «κίτρινους» να σημειώνουν μέσω ανακοίνωσης ότι «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Ο Κώστας Μανωλάς είναι γιος του μεγάλου αμυντικού της ΑΕΚ τις δεκαετίες ’80 και ’90 Στέλιου Μανωλά και γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1993. Άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΕΚ, αλλά η επαγγελματική του καριέρα πέρασε σε Θρασύβουλο, Χανιά, Κέρκυρα και Λεβαδειακό. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα".

Βαριά σκιά

Ο 23χρονος όπως καταλάβατε είναι ο γιος του θρύλου της «Ένωσης» Ναξιώτη Στέλιου Μανωλά και ξάδερφος του Κώστα Μανωλά της Ρόμα και αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του σημείωσε  στην aekfc.gr: ότι  «Είμαι χαρούμενος, διότι επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Έχω ζήσει μέσα στην ΑΕΚ και έχω μνήμες από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ήρθα στην ομάδα με σκοπό να βοηθήσω και θα κάνω το καλύτερο, χωρίς να με «βαραίνει» το όνομα του πατέρα μου. Ο καθένας μας έχει τη δική του πορεία».

Χωρίς ταβάνι

Για το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, τον Κωνσταντίνο Μανωλά, μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορίου, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Κέρκυρα και ο οποίος τόνισε στην ιστοσελίδας enwsi.gr όπου ανέφερε ανάμεσα στα άλλα «Καταρχήν είναι εξαιρετικός χαρακτήρας που για μένα αυτό μετράει πολύ. Όσο και το ταλέντο. Είναι ένας επαγγελματίας που δουλεύει πολύ και συνεχώς βελτιώνεται. Παρά το γεγονός πως παίζει αριστερό μπακ και είναι υψηλόσωμος, διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση.  Αν η ΑΕΚ επενδύσει πάνω του δεν θα χάσει. Είναι παίκτης με εξαιρετικά στοιχεία που αν δουλευτούν, θα φανούν στο γήπεδο. Είναι ένας παίκτης που χρειάζεται στην ομάδα, από όσο την έχω παρακολουθήσει.  Βελτιώνεται συνεχώς και η ΑΕΚ θα τον βοηθήσει να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, δουλεύοντας σε τόσο υψηλό επίπεδο. Είναι παίκτης που εξελίσσεται και ως εκ τούτου κανείς δεν μπορεί να προδικάσει, μέχρι που μπορεί να φτάσει μέσα από την δουλειά. Πιστεύω πως θα πετύχει στην ΑΕΚ».

manolas

Πηγή: naxospress.gr

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares