Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 16:13

Κανονιέρηδες καλούν εκ νέου Μανωλά

Όταν πριν από δύο εβδομάδες βγήκε στον αέρα η πρόταση της Μπαρτσελόνα προς την Ρόμα για δανεισμό του Βέλγου διεθνή αμυντικού Τόμας Βερμάλεν όλοι κατάλαβαν ότι από πίσω ήταν η επιθυμία των Καταλανών να έχουν τον πρώτο λόγο στην απόκτηση του Έλληνα διεθνή Κώστα Μανωλά.

Κάτι που βόλευε κυρίως την ιταλική ομάδα, γιατί πολύ απλά οι Ισπανοί ήθελαν τον Ναξιώτη αμυντικό από την επόμενη χρονιά (2017 – 18), κάτι που σημαίνει ότι έθεταν νοκ άουτ τον Ολυμπιακό και τη περίφημη ρήτρα για το 50% από την επόμενη πώληση του Μανωλά…

Όμως, σήμερα έχουμε ένα ακόμη σενάριο.. Αυτή τη φορά έρχεται από την Αγγλία με την Daily Mail να αναφέρει σε άρθρο της, ότι στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι της Ρόμα με την Πόρτο για τα πλέι οφ του Champions League  υπήρχε σκάουτερ των «Κανονιέρηδων» για τον Μανωλά… Άρα, τίθεται νοκ άουτ η Τσέλσι; Οι Λονδρέζοι βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού από τη στιγμή που έχει τεθεί ο Περ Μερτεζάκερ νοκ άουτ από τον Ιούλιο, όμως βρίσκουν κλειστές πόρτες…. Η πρώτη περίπτωση για φέτος είναι αυτή του Σκόντραν Μουστάφι της Βαλένθια αλλά οι «νυχτερίδες» λένε όχι και αρνούνται. Η δεύτερη και …διαχρονική είναι του Κώστα Μανωλά ο οποίος αποτελεί πάντα τον αγαπημένο αθλητή του Αρσέν Βενγκέρ…

Στο «Ολύμπικο» λοιπόν χθες το βράδυ βρέθηκε σκάουτερ της Αρσεναλ αλλά δεν νομίζουμε ότι ξετρελάθηκε από την απόδοση του Ναξιώτη αμυντικού. Ο λόγος; Η Ρόμα ηττήθηκε με 3-0 από την Πόρτο, όμως από το 51ολεπτό αγωνίζονταν με 9 παίκτες (!!!) με αποτέλεσμα η όποια απόδοση των αμυντικών των «Τζιαλορόσι» να είναι κάτω του μετρίου… «Ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στα πλάνα της Άρσεναλ εδώ και περίπου δύο χρόνια» αναφέρει ο Σάμι Μόκμπελ στη «Daily Mail», όπου και μεταφέρει το ρεπορτάζ για την παρουσία σκάουτερ των Λονδρέζων στο «Ολίμπικο», το βράδυ της Τρίτης.

Από εκεί και πέρα, εάν η Αρσεναλ να επιμείνει να αποκτήσει τον Κώστα Μανωλά θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη κι αυτό γιατί παρά τον αποκλεισμό της Ρόμα από τους ομίλους του Champions League ο αθλητικός διευθυντής των "τζαλορόσι" Βάλτερ Σαμπατίνι επεσήμανε πως δεν πρόκειται να αλλάξει η μεταγραφική πολιτική της ομάδας του.

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares