Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018 14:04

Στον Αήττητο Σπάτων ο Κώστας Μανωλάς

Στην απόκτηση των Κώστα Μανωλά, Στέλιου Βασιλείου και Λευτέρη Ματσούκα προχώρησε ο Αήττητος Σπάτων, ο οποίος έχει προσλάβει τον Σούλη Παπαδόπουλο στο πόστο του προπονητή.

Ο Αήττητος Σπάτων, η μοναδική ομάδα της Αττικής που θα συμμετάσχει στη Football League 2018-2019, ανακοίνωσε το Σάββατο (11/8) την απόκτηση των Κώστα Μανωλά, Στέλιου Βασιλείου και Λευτέρη Ματσούκα.

Ο Μανωλάς, γιος του Στέλιου, είχε υπογράψει τον προηγούμενο Φεβρουάριο στη Λοκομοτίβ Σόφιας μέχρι το 2019, αλλά αρκετά γρήγορα αποχώρησε. Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός έχει αγωνιστεί παλαιότερα σε Θρασύβουλο, ΑΟ Χανίων, Κέρκυρα, ΑΕΚ και Λεβαδειακό.

Ο 28χρονος επιθετικός Λευτέρης Ματσούκας  έπαιξε τη σεζόν που πέρασε στη Δόξα Δράμας, και κατέγραψε 22 συμμετοχές και 1 γκολ, έχοντας περάσει παλαιότερα από Ολυμπιακό, Εθνικό Αστέρα, Παναιγιάλειο, Καλλιθέα, Ηρακλή, Φωστήρα, Κηφισιά, Αχαρναϊκό και Λαμία.

Ο 27χρονος επιθετικός Στέλιος Βασιλείου ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά στον Λεβαδειακό και στη συνέχεια μετακόμισε στην Παναχαϊκή, με την οποία κατάγραψε 9 συμμετοχές. Εχει αγωνιστεί ακόμα και σε Παναιτωλικό, ενώ στη Super League μετρά 132 παιχνίδια και 18 τέρματα.

Προπονητής του Αήττητου Σπάτων είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει σε Προοδευτική, Πανηλειακό, Βύζαντα Μεγάρων, Ολυμπιακό Βόλου, Πιερικό, Αιγάλεω, Διαγόρα, Βέροια, Ηρακλή, Δόξα Δράμας, Άρη, ΑΟ Χανιά, ΑΕΛ, Λαμία, Εργοτέλη και Αστέρα Αμαλιάδας.

Πηγή: sport24.gr | Photo credits: Eurokinissi

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares