Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 10:39

Μύρισε …Νάξο η λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη!

Σταθερή αξία στις προτιμήσεις ντόπιων και επισκεπτών της Θεσσαλονίκης, µε τον Θερμαϊκό να… έχει χρέη φυσικού background, η παραλιακή περαντζάδα της λεωφόρου Νίκης συγκεντρώνει all day night νεανικά στέκια, ιδανικά από το πρωί για καφέ, µε θέα θάλασσα μέχρι το βράδυ, όπου η μουσική ανεβάζει το κέφι στα ύψη!

Μία τέτοια περαντζάδα απόλαυσαν την Τετάρτη το βράδυ τρεις Ναξιώτες… Ή για να είμαστε πιο σωστοί δύο Ναξιώτες κι ένας Θεσσαλονικιός που έγινε “Ναξιώτης” για χάρη της πορτοκαλί θεάς του μπάσκετ.

Ο λόγος για τους Μιχάλη Πολυτάρχου, ο οποίος πρόσφατα άφησε την πρωτεύουσα και την συνοικία των δυτικών προαστίων της Αττικής και δη το Περιστέρι για λογαριασμό της συμπρωτεύουσας και την ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή, τον αντιπρόεδρο του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” και γέννημα θρέμμα Απεραθείτη Μανώλη Μπαρδάνη και το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα τη φετινή περίοδο του συλλόγου της ορεινής Νάξου, τον Γιάννη Γιαννούλη!

Οι τρεις τους βρέθηκαν στην παραλιακή οδό της Θεσσαλονίκης και πέρα από τις πλάκες και τα αστεία και τις κουβέντες που αφορούσαν το μπάσκετ και όχι μόνο, δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν και μία αναμνηστική φωτογραφία με θέα τον Θερμαϊκό κόλπο.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares