Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 14:41

Προγνωστικά Στοιχήματος Προκριματικών του Nations League

Πολωνία - Ιταλία Προγνωστικά Στοιχήματος 11/10/20

Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α' Κατηγορίας του Nations League, με την Πολωνία να υποδέχεται στο «Ένεργκα Γκντάνσκ» την Ιταλία στο πάμε στοίχημα live. Το ματς θα διεξαχθεί στις 21:45, κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε εξαιρετική κατάσταση η Ιταλία, παρουσιάζεται σοβαρή και εμπνέει σιγουριά. Υπάρχει νόημα να ποντάρουμε στο διπλό (2) με απόδοση 1.83 στη sportingbet

Ενδιαφέρον Στατιστικά Πολωνίας:

7-1-2 στα δέκα τελευταία (επίσημα-φιλικά)

Πέντε Over 2,5 στα επτά πιο πρόσφατα

0-2-2 στα 4 τελευταία εντός με Ιταλία

ΠΟΛΩΝΙΑ - Μπορεί να αγωνίστηκε με πολλούς αναπληρωματικούς στο φιλικό με τη Φινλανδία, όμως έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και έφτασε στη νίκη με το ευρύ 5-1. Ξεκουράστηκε ο Λεβαντόφσκι, ο Τσερβίνσκι έκανε ντεμπούτο χωρίς ούτε μία προπόνηση, ενώ ο Μόντερ ήταν εξαιρετικός στη μεσαία γραμμή. Κέρδος και η εμφάνιση των Μίλικ και Πιόντεκ στην επίθεση, όμως αμφότεροι αναμένεται να ξεκινήσουν τώρα από τον πάγκο, καθώς η τακτική θα είναι πιο αμυντική.

Ξεκίνησε τον όμιλο με ήττα με 1-0 εκτός έδρας από την Ολλανδία, με την κριτική να είναι σκληρή για την ατολμία της. κάτι που έχει συμβεί σε όλα τα παιχνίδια με ανώτερους αντιπάλους.

Αγωνιστικά Νέα: «Έχουμε μεγάλη εκτίμηση στην Ιταλία. Ξέρουμε την αξία και την ποιότητά της, αλλά είμαστε ικανοί να μπούμε και να κερδίσουμε», δήλωσε χθες ο Ομοσπονδιακός Μπρζέτσεκ. Όσον αφορά στα αγωνιστικά, όλα τα νέα τεστ ήταν αρνητικά. Αμφίβολος είναι ο Ρέκα (Α, 8/0), επιστρέφει φυσικά στην ενδεκάδα ο αρχισκόρερ Λεβαντόφσκι (Ε, 112/61). Αποχώρησε από την αποστολή ο Ζιελίνσκι (Μ, 53/6), καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Τιμωρημένος ο Μπέντναρεκ (Α, 24/1).

Πιθανή Ενδεκάδα (4-5-1): Φαμπιάνσκι – Μπερεζίνσκι, Γκλικ, Βαλουκιέβιτς, Κετζιόρα – Γκοράλσκι, Κριχόβιακ, Γιόβζιακ, Κλιχ, Γκροσίτσκι - Λεβαντόφσκι

Ενδιαφέρον Στατιστικά Ιταλίας:

14-3-0 στα δέκα τελευταία (γενικά)

Οχτώ Over 2,5 στα εννιά πιο πρόσφατα

Δύο σερί νίκες στην έδρα της Πολωνίας

ΙΤΑΛΙΑ - Δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση την Τετάρτη στη Φλωρεντία από τη Μολδαβία την οποία συνέτριψε στο μεταξύ τους φιλικό με 6-0, αν και αγωνίστηκε με πολλούς αναπληρωματικούς. Μάλιστα στο ημίχρονο νικούσε 5-0. Σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ο Καπούτο (23’), δύο γκολ από τον Ελ Σααράουι (30’, 45’), ενώ βρήκαν επίσης δίχτυα οι Κριστάντε (18’), Μπεράρντι (72’).

Επέκτεινε το αήττητο ρεκόρ της στα 17 παιχνίδια (15-2-0). Τελευταία ήττα το εκτός έδρας 1-0 από την Πορτογαλία για το Nations League (10/09/2018). Το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία της είναι αήττητο 25 αγώνων με τον Μαρτσέλο Λίπι στον πάγκο της από το 2004 μέχρι το 2006.

Αγωνιστικά Νέα: «Έρχεται σημαντικός αγώνας με την Ολλανδία, αλλά προέχει το σημερινό ματς με την Πολωνία. Ο Λεβαντόφσκι είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο εδώ και αρκετά χρόνια», τόνισε χθες ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Όσον αφορά στα πλάνα, τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του αρχηγού Κιελίνι (104/8), ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Ιμόμπιλε (Ε, 41/10) αναμένεται να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Φλορέντσι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σπινατσόλα – Βεράτι, Ζορζίνιο, Μπαρέλα – Κέαν, Ιμόμπιλε, Κιέζα

Χρήσιμα Προγνωστικά στο Πάμε Στοίχημα Live:

Νορβηγία Σερβία προγνωστικά στο στοίχημα
Σουηδία Γαλλία προγνωστικά στο πάμε στοίχημα live

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares