Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 13:38

Κακλαμανάκης: Πρέπει να ντρέπονται που είναι ακόμα όλοι εκεί στην Ομοσπονδία που σιωπούν και αποκρύπτουν

Στην ΕΡΑΣΠΟΡ και στην εκπομπή «Πρώτη Σελίδα» με τον Άρη Γάτα, ο Νίκος Κακλαμανάκης μίλησε για τις απειλές εναντίον της ζωής του και «φωτογράφισε» με συγκλονιστικό τρόπο τον άνθρωπο που τις διέπραξε.


ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ
«Γνώριζα αρκετό καιρό το θέμα της Μπεκατώρου, σχεδόν ένα χρόνο νωρίτερα, αλλά ήταν επιλογή της πότε θα το βγάλει. Μου το εκμυστηρεύθηκε και ήταν σε άσχημη κατάσταση. Η κοπέλα σήμερα δέχεται ένα βιασμό μετά το βιασμό και το ξαναζεί όλο αυτό. Πρέπει να ντρέπονται που είναι ακόμα όλοι εκεί στην Ομοσπονδία που σιωπούν και αποκρύπτουν. Πιστεύω ότι η εισαγγελική έρευνα θα προχωρήσει η καθυστέρηση οφείλεται στο θέμα της πανδημίας. Αυτή τη φορά θα δοθεί ένα τέλος στη σαπίλα».

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ
«Από το 1999 έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου πέρα από αυτά που έχω δει. Άνθρωπος μέσα από την ομοσπονδία πασίγνωστος, είναι και πρεσβευτής της σήμερα με μαγαζιά της νύχτας με απείλησε ανοιχτά. Γνωρίζω μάλιστα ότι νωρίτερα είχε στείλει στον τεχνικό σύμβουλο της ομοσπονδίας Τάκη Νικηφορίδη στην εντατική με μπράβους. Τα κρύβανε και όταν έφτανα στην πηγή με απειλούσαν να μην μιλήσω».
«Με απείλησαν ανοιχτά  το 2018 γιατί είδα πράγματα που δεν έπρεπε λέγοντας μου  γνωρίζω που μένεις και έχω τους ανθρώπους μου και θα σε τακτοποιήσουμε. Έχω καταθέσει σχετικά και στην εισαγγελία και στην παγκόσμια ομοσπονδία».

ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ
Αυτός που με απείλησε για την ζωή μου ήρθε και με βρήκε μέσα στη θάλασσα με φουσκωτό συνοδείας, ακόμα δεν θα πω το όνομα του θέλω πρώτα να το κάνω επίσημα στον εισαγγελέα και είναι ένα γεγονός που αφορά επίσημα βιασμό της σημαίας.
Είδα πράγματα που δεν έπρεπε να έχω δει, έχω στοιχεία, τον φωτογράφησα και έχω πολλά  και η συνέχεια θα δοθεί πλέον επίσημα. Είναι ένας άνθρωπος από το πολύ στενό περιβάλλον της Ομοσπονδίας αλλά επειδή πρέπει να σεβαστώ την εισαγγελική παραγγελία. Δυστυχώς δεν είμαι ο μόνος που έχει απειληθεί η ζωή του και τα στοιχεία που καταθέτουμε θα είναι καταιγιστικά. Πρέπει να προστατεύσουμε όλοι την Μπεκατώρου αυτή την στιγμή».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
 

PAS NAXOU EGGRAFES

ΓΡΑΤΣΙΑΣ 400Χ400

BETARADES 300X250

IV Banner

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares