Σάββατο, 15 Μαΐου 2021 12:25

Έτοιμοι να κατεβάσουν ομάδες στη S.L.2 ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και άλλοι...

Το SDNA αποκαλύπτει το πλάνο που έχει πέσει στο τραπέζι για τη δημιουργία «ομάδων β» από ΠΑΕ της Super League. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον. Αγκάλιασε την πρόταση η ΕΠΟ, θετικά τα μέλη της.

Τον Οκτώβριο του 2018 το σχέδιο για δημιουργία ομάδων β’ είχε πέσει στο τραπέζι αλλά την τελευταία στιγμή είχε ναυαγήσει, τώρα όμως, ανασύρθηκε πάλι από το συρτάρι και γίνονται συζητήσεις, ενόψει της νέας περιόδου, ανεξαρτήτως του το τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση.

Την Παρασκευή 14/5 μάλιστα, έγινε working group στα γραφεία της Λίγκας με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, του Ατρόμητου και του Παναθηναϊκού και όπως διαπιστώθηκε έχει γίνει μεγάλη πρόοδος ενώ είχαν προηγηθεί συζητήσεις και την Πέμπτη.

Αφού οριστικοποιηθεί οι πρόταση, θα ακολουθήσουν συνομιλίες με ΓΓΑ, ΕΠΟ (πιθανότατα και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα) και Super League 2 προτού η απόφαση πάρει σάρκα και οστά.

Ήδη το θέμα συζητήθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την Παρασκευή 14/5 και τα μέλη της το είδαν θετικά με εξαίρεση τον πρόεδρο της Ενωσης SL2 και Football League, Λεωνίδα Λεουτσάκο, που επιφυλάχθηκε να απαντήσει αφού πρώτα συζητήσει με τις ομάδες.

Στην Ομοσπονδία πάντως, έχουν αγκαλιάσει το συγκεκριμένοι πρότζεκτ που ξεκίνησε (ξανά) έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου της Λίγκας, Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares