Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 13:03

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος επισκέφτηκε τους αθλητές στο Ολυμπιακό Χωριό

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος επισκέφτηκε την ελληνική αποστολή στο Ολυμπιακό Χωριό, μία μέρα πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.


Ο πρώτος που συνάντησε ήταν ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας με τον οποίο συζήτησαν για τον προκριματικό του πρωταθλητή μας στους κρίκους το Σάββατο. Ο κ. Καπράλος ρώτησε τον Πετρούνια για την εγκατάσταση της γυμναστικής: «Πρόκειται για ένα εξαιρετικό γήπεδο, το δάπεδο είναι υπέροχο και είναι όλα πολύ καλά. Εκανα την προπόνηση στο πόντιουμ και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα», είπε ο Πετρούνιας στον Πρόεδρο της ΕΟΕ, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία και τόνισε ότι θα είναι το Σάββατο στο Ariake Gymnastics Center.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΟΕ μίλησε με τις κολυμβήτριες Αννα Ντουντουνάκη και Ντόρα Δράκου και στις οποίες επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες τους.

Ο κ. Καπράλος επισκέφτηκε το ιατρείο και το φυσικοθεραπευτήριο της ελληνικής αποστολής και ενημερώθηκε από τον επικεφαλής γιατρό Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος του τόνισε ότι όλα πάνε καλά και δεν αντιμετωπίζει η ομάδα κανένα ιατρικό πρόβλημα, ενώ γίνονται κανονικά οι διαδικασίες σχετικά με τους ελέγχους Covid 19.
H διευθύντρια της ΕΟΕ Τένια Μαυροπούλου ανέλυσε στον κ. Καπράλο όλα τα λειτουργικά θέματα, τονίζοντας ότι έως τώρα δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα στην ελληνική ομάδα.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα, παρά τα μέτρα για την πανδημία, να επισκεφτώ την ελληνική ομάδα στο Ολυμπιακό Χωριό. Ευτυχώς όλα πάνε καλά, οι αθλητές μας είναι υγιείς και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Όσους συνάντησα, τους ευχήθηκα καλή επιτυχία στον αγώνα τους και τους είπα ότι θα είμαι κοντά τους και θα τους παρακολουθώ. Είμαι σίγουρος ότι και αυτή τη φορά, οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, θα μας κάνουν υπερήφανους», είπε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΕΟΕ

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares