Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 19:18

Με Ανδρέα Μαύρο προπονητή και τη νέα σεζόν η Νίκη Βόλου

Ο Ανδρέας Μαύρος θα είναι ο προπονητής της Νίκης Βόλου και τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών.

Ο 49χρονος προπονητής που επέστρεψε στην γενέτειρά του το περασμένο καλοκαίρι αφήνοντας τον ΑΟ Ερμούπολης και το κυκλαδικό μπάσκετ συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου της Νέας Ιωνίας για την ανανέωση της συνεργασίας τους κι έτσι θα κάθεται στην άκρη του πάγκου των “κυανόλευκων” και την περίοδο 2021-22.

Η πανδημία του κορονοϊού έφερε τα πάνω κάτω σε όλα τα ομαδικά αθλήματα ανά τον κόσμο την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αλλά και στην Ελλάδα. Το πρωτάθλημα της τρίτη την τάξει εθνικής κατηγορίας μπάσκετ σταμάτησε μόλις την 3η αγωνιστική με τη Νίκη Βόλου να είναι μόνη πρώτη μέχρι εκείνη τη στιγμή στον 3ο όμιλο έχοντας το απόλυτο μετά τις νίκες επί του ΑΚ Χαλκίδας (73-69), του ΓΑΣ Μελίκη (66-77) και της Δόξας Λευκάδας (71-73).

Εκτός όμως του ανδρικού τμήματος, ο Μαύρος κατάφερε να προσθέσει έναν ακόμη τίτλο στο πλούσιο βιογραφικό του, συγκεκριμένα τον 26ο. Ο Βολιώτης τεχνικός στέφθηκε πρωταθλητής Μαγνησίας στην κατηγορία των παίδων με την ομάδα της Νίκης, όπου στον τελικό της ΕΣΚΑ Θεσσαλίας το Σάββατο 3 Ιουλίου επικράτησε με σκορ 73-75 του τυπικά γηπεδούχου Αιολικού στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου.

Όλα αυτά οδήγησαν τους διοικούντες τον σύλλογο του Βόλου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Μαύρο, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του και τη νέα αγωνιστική σεζόν τον Γιώργο Κοσμάτο.

mavros ananeosi

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με το ίδιο επιτυχημένο προπονητικό δίδυμο των Ανδρέα Μαύρου και Γιώργου Κοσμάτου στην κεφαλή του προπονητικού team θα συνεχίσει η ανδρική ομάδα της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας 2021 – 2022, όπως ανακοίνωσε και επισήμως.

Αναλυτικά το προπονητικό team της Νίκης Βόλου:

– Ανδρέας Μαύρος

– Γιώργος Κοσμάτος

– Ανδρέας Τσιριγωτάκης (βοηθός προπονητής – αναλυτής scouting)

– Νίκος Αθανασιάδης (γυμναστής)

– Νίκος Μακρόπουλος (φροντιστής)

Στα τέλη Αυγούστου θα υπάρξει ανακοίνωση του προπονητικού staff για τις ακαδημίες και την Κ-21 της ομάδας”.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares