Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 13:23

Euroleague 2022-23: Οι σίγουροι, οι δύο wild cards, οι αποκλεισμένοι Ρώσοι και η ελπίδα του Ζοτς

Ο Ερυθρός Αστέρας έκλεισε θέση στην Euroleague της επόμενης σεζόν. Ποιες είναι οι υπόλοιπες ομάδες και τι γίνεται με τον Ζοτς...

Συμπληρώνεται σιγά σιγά το… παζλ της νέας Euroleague. Στη διοργάνωση της σεζόν 2022-2023 θα βρίσκεται και ο Ερυθρός Αστέρας, που έριξε στο καναβάτσο την Παρτιζάν.

Εκτός από την κούπα της Αδριατικής Λίγκας, οι «ερυθρόλευκοι» τσέκαραν και το εισιτήριο για τη Euroleague της επόμενης χρονιάς.

Κάπως έτσι, ο Ερυθρός γίνεται η 16η ομάδα που κλείνει θέση στο τουρνουά της νέας σεζόν. Με τους ρωσικούς συλλόγους να παραμένουν εκτός «παιχνιδιού», λόγω και της εισβολής στην Ουκρανία, δύο «μαγικά χαρτάκια» αναζητούν κάτοχο.

Αυτή τη στιγμή, έχουν μείνει δύο θέσεις κενές προκειμένου να ολοκληρωθεί ο «χάρτης» για την σεζόν 2022-23, οι οποίες θα καλυφθούν μέσω wild card. Κάπου εκεί… ποντάρει λοιπόν και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η τελευταία «χρυσή» ευκαιρία του Ζοτς είναι μια wild card και δεν αποκλείεται να καταλήξει στα χέρια της Παρτιζάν. Στο… κόλπο φέρεται να βρίσκεται και η Βαλένθια, με τις ομάδες να περιμένουν τις ανακοινώσεις των υπευθύνων της Euroleague.

Ως συνήθως, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη διοργάνωση, με τους Ισπανούς να κατέχουν τα… πρωτεία με τις περισσότερες ομάδες (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια).

Αναλυτικά οι ομάδες της Euroleague:

Αναντολού Εφές
Ρεάλ Μαδρίτης
Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός
Αρμάνι Μιλάνο
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μονακό
Μπασκόνια
Φενέρμπαχτσε
Παναθηναϊκός
Μπάγερν Μονάχου
Άλμπα Βερολίνου
Βιλερμπάν
Ζάλγκιρις Κάουνας
Βίρτους Μπολόνια (EuroCup)
Ερυθρός Αστέρας (ABA Liga)
Wild Card
Wild Card

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares