Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 18:05

Μάτις Τελ: Το παιδί-θαύμα της Μπάγερν έγραψε ιστορία! [pic]

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν έριξε στο ματς με την Στουτγκάρδη τον Μάτις Τελ ο οποίος σε ηλικία 17 ετών και 136 ημερών έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που ξεκινάει στη βασική ενδεκάδα της Μπάγερν, αλλά και ο νεότερος σκόρερ της στην Bundesliga.

Μία υπέροχη ποδοσφαιρική ιστορία σε μία χώρα που οι ποδοσφαιριστές στα 17 τους συνήθως θεωρούνται έτοιμοι για να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Η ιστορία του Μάτις Τελ, είναι η είδηση της αγωνιστικής στη Γερμανία και την Bundesliga.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν έριξε στο ματς με την Στουτγκάρδη τον νεαρό άσο ο οποίος σε ηλικία 17 ετών και 136 ημερών έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που ξεκινάει στη βασική ενδεκάδα των Βαυαρών, αλλά και ο νεότερος σκόρερ της ομάδας στην Bundesliga.

Από γύρισμα του Ντέιβις από τα αριστερά, ο Τιλ με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 36′ και έβαλε το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Τελ αποκτήθηκε στα τέλη του Ιουλίου από την Μπάγερν και υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους πρωταθλητές Γερμανίας. Ο 17χρονος σέντερ φορ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Ρεν, αρχικά για την Κ-19, μετά για τη δεύτερη αλλά και την πρώτη ομάδα.

Στο ματς με τη Βικτόρια Κολωνίας για το Κύπελλο, όπου η Μπάγερν νίκησε με 5-0, ο Τελ είχε γίνει μάλιστα ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου ανεξαρτήτως διοργάνωσης αφού πέτυχε γκολ σε ηλικία 17 ετών, 4 μηνών και 4 ημερών. Αν μη τι άλλο ο μικρός δείχνει πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

 

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares