Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 18:10

Mundobasket 2023: «Φυσιολογική» ήττα της Εθνικής Ελλάδας από τις ΗΠΑ και τώρα... τελικός με Νέα Ζηλανδία!

Η Εθνική υπέκυψε στην ανωτερότητα της Team USA, ηττήθηκε 109-81 και την Τετάρτη (30/8) θα αντιμετωπίσει τη Νέα Ζηλανδία, σε έναν «τελικό» για την πρόκριση στους «16».

Με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας, η Ελλάδα πραγματοποίησε μια… τίμια προσπάθεια, αλλά στο τέλος ηττήθηκε «καθαρά» από τους Αμερικανούς.

Ο αγώνας ήταν ένα καλό τεστ ενόψει του «τελικού» με τη Νέα Ζηλανδία, εκεί όπου οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη θέλουν μόνο νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν Λιθουανία και Μαυροβούνιο. Σε αντίθετη περίπτωση, θα αγωνιστούν για τις θέσεις 17-32.

Όσον αφορά στο σημερινό (28/8) αγώνα, οι διεθνείς πάλεψαν όσο μπορούσαν κι έδειξαν ανταγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο. Πρωτοστάτες στην καλή εικόνα ήταν οι Παπαγιάννης και Ουόκαπ, με την Εθνική να έχει τις στιγμές της.

Μετά την ανάπαυλα, όμως, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποκλίθηκε στην ανωτερότητα των Αμερικανών κι ο Ιτούδης φυσιολογικά άνοιξε το ροτέισον.

Κάπως έτσι ήρθε κι η πρώτη «100άρα» που δέχεται η Ελλάδα σε Μουντομπάσκετ, μετά το 1994. Πριν 29 χρόνια, ήταν και πάλι η Team USA που είχε σκοράρει τριψήφιο αριθμό πόντων κόντρα στην Εθνική.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares