Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 15:58

Με το «δεξί» η Εθνική Ελλάδας στο Mundobasket: «Καθάρισε» στο τέλος την Ιορδανία

Πρεμιέρα με τον καλύτερο τρόπο για την Εθνική Ελλάδας, η οποία επιβλήθηκε 71-92 της Ιορδανίας στην πρώτη αγωνιστική του 3ου ομίλου που διεξάγεται στη Μανίλα των Φιλιππίνων.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντομπάσκετ που διεξάγεται στην Ασία έκανε η Εθνική Ελλάδας, η οποία έκαμψε την αντίσταση της Ιορδανίας, επικράτησε 71-92 και πανηγύρισε την παρθενική της νίκη στη διοργάνωση, που τη βάζει σε θέση… οδηγού.

Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» έδειξε μεγάλη διάθεση και στις δύο πλευρές του παρκέ, είχε «σκληράδα» στην άμυνα, κυριάρχησε στις δύο ρακέτες και με πλουραλισμό στην επίθεση, μπόρεσε να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

Πρώτος σκόρερ για την «επίσημη αγαπημένη» ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με 19 πόντους, ενώ εξαιρετική ήταν η παρουσία του Τόμας Ουόκαπ με 13 πόντους, αλλά και του Ιωάννη Παπαπέτρου που πρόσθεσε άλλους 13. Θετικός ήταν και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος με 10 πόντους, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να προσφέρει λύσεις με 9 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares