Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 23:40

«Λουκέτο» στο ΟΑΚΑ - Σοβαρό θέμα στον Παναθηναϊκό

Σε κλείσιμο του ΟΑΚΑ και του ποδηλατοδρομίου προχώρησε η διοίκηση, καθώς μελέτη του ΤΑΙΠΕΔ διαπίστωσε πρόβλημα στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα.

Δεν διευκρινίστηκε το διάστημα της αναστολής, παρά μόνον ότι τάχιστα θα ακολουθήσει και δεύτερη μελέτη, προκειμένου να ερευνηθούν διεξοδικότερα και να επιβεβαιωθούν ή όχι τα στοιχεία της σημερινής πρώτης μελέτης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει κλειστό αναμένεται να είναι περίπου δύο μήνες, αν επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα στη δεύτερη μελέτη.

Η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ που γνωστοποίησε για το κλείσιμο του Σταδίου λόγω σοβαρού ζητήματος στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα, οδηγεί τον Παναθηναϊκό στο να ψάχνει έδρα για τα εντός παιχνίδια του στο Europa League. Το «τριφύλλι» έδωσε τα δύο τελευταία παιχνίδια του (Μπράγκα-Βιγιαρεάλ) στο Στάδιο. Κάτι που δύσκολα θα ξαναγίνει για φέτος.

Τα ματς που έχει μπροστά του το «τριφύλλι», είναι στις 26 Οκτωβρίου με τη Ρεν και στις 14 Δεκεμβρίου με την Μακάμπι Χάιφα. Αυτά τα παιχνίδια ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ, κάτι που τελικά δε θα γίνει. Γεγονός που αναγκάζει τους «πράσινους» να αλλάξουν έδρα.

Η περίπτωση της Λεωφόρου είναι η λογική λύση, με τον αστερίσκο που μπαίνει να αφορά την UEFA και κατά πόσο θα δώσει έγκριση. Πριν τη σέντρα του group stage, τα στάνταρ της διοργάνωσης απαιτούσαν κάποιες εργασίες οι οποίες δεν έγιναν λόγω της απόφασης να πάει το «τριφύλλι» στο ΟΑΚΑ για τα ευρωπαϊκά ματς.

Με δεδομένο το πρόβλημα που δημιουργείται όμως, ίσως η UEFA να δώσει άδεια και να τελειώσει εκεί το πρόβλημα του «τριφυλλιού». Ο Παναθηναϊκός σε δύο αναμετρήσεις στο ΟΑΚΑ έκοψε πάνω από 120.000 εισιτήρια, οπότε ακόμη κι απ’ αυτή την άποψη είναι πλήγμα για τους «πράσινους».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares