Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 17:14

Εμπειρία κόντρα σε νιάτα

Η δυναμικότητα των ομάδων στον 3ο όμιλο και δη αυτών της Νάξου φανερώνει ότι φέτος σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα έχουμε ένα ντέρμπι.

PAPADOPOULOSΈφτασε λοιπόν η ώρα για την πρώτη δυνατή μονομαχία που θα γίνει αύριο στις 15:30 στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου, όπου ο "έμπειρος" Αστέρας Τραγαίας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον "νεοφώτιστο" ΠΑΣ Νάξου.

Οι διαιτητές, Αγγέλου, Βακόνδιος, Φαν Άακεν, καλούνται να διαχειριστούν ένα ματς από δύο ομάδες που παίζουν στρωτό και ορθολογικό ποδόσφαιρο, κοιτάζοντας η κάθε μια να αποδώσει αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο.

Με Αγγελή, χωρίς Polja

Ο Αστέρας που έρχεται από ήττα συνοδευόμενη όμως από καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα (1-0 από τον Πανθηραϊκό), θέλει να ανοίξει λογαριασμό στις νίκες για τη φετινή σεζόν.

Βέβαιη θεωρείτε η προσθήκη του Αγγελή στον χώρο του κέντρου θα προσδώσει στην ομάδα του Βλησίδη περισσότερη ποιότητα, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε στο αρχικό σχήμα έναν εκ’ των Επταήμερου – Μασούρα.

Πονοκέφαλος για τον Νίκο Βλησίδη αποτελεί η απουσία του Τερματοφύλακα Poljaπου ήταν ο κορυφαίος για τους "Πορτοκαλί" κόντρα στον Πανθηραϊκό. Επίσης ο Κουφόπουλος θα μείνει μια αγωνιστική εκτός λόγω NAXOS STRATOURIS BARCODEτης κόκκινης κάρτας που είχε δεχτεί στη Σαντορίνη.

Χαμηλό προφίλ

«Έχουμε μάθει να κρατάμε χαμηλά τους τόνους» Αυτή ήταν η απάντηση του Πέτρου Μαράκη όταν ερωτήθηκε για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, κόντρα στον ΑΣ Ίου με 4-0.

Επιτυχία; Ναι, Σοβαρότητα; Ναι, αυτά έχει επιδείξει η μικρή σε διάρκεια παρουσία του ΠΑΣ Νάξου στο Αντρικό πρωτάθλημα. Εκτιμήσεις δεν υπάρχουν, καθώς οι μικροί ηλικιακά παίκτες του Πέτροου Μαράκη, καλούνται αγώνα με τον αγώνα να εναρμονίζονται στην πραγματικότητα του πρωταθλήματος, παίζοντας παράλληλα το ποδόσφαιρο που τους έχει εμφυτευθεί.

Μεγάλη απουσία πάντως θα υπάρξει για τον ΠΑΣ, καθώς όπως όλα δείχνουν η "αιχμή" της ομάδας Δημήτρης Σκιαδάς δεν ξεπέρασε το διάστρεμμα που κληρονόμησε στο ματς με τον ΑΣ Ίου και όπως όλα δείχνουν θα τεθεί εκτός αποστολής.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares