Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 19:59

Θέλουν τρίποντο Αίαντας και Άνω Μερά

Τρεις βαθμούς θέλουν Αίαντας και Άνω Μερά – Κομπλέ οι Συριανοί – Με νέα πρόσωπα οι Μυκονιάτες. Τρεις βαθμούς θέλουν Αίαντας και Άνω Μερά – Κομπλέ οι Συριανοί – Με νέα πρόσωπα οι Μυκονιάτες.

Ίσως το ποιο σημαντικό παιχνίδι της αγνωστική είναι αυτό που θα γίνει αύριο (12/10) στις 16:30 στο γήπεδο της Ερμούπολης, όπου σε μια αμφίρροπη συνάντηση, που θα γίνει στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, Αίαντας Σύρου και Άνω Μερά θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους.

Για τις δύο ομάδες δεν υπάρχει προϊστορία σε μεταξύ τους αγώνες, καθώς το ανδρικό τμήμα του Αίαντα μετρά μόλις ένα χρόνο ζωής και η Άνω Μερά πέρυσι αγωνίζονταν στη Δ΄ Εθνική κατηγορία.

Με Μανού

Οι Συριανοί μετά την σύντομη παρουσία και το αποκλεισμό που είχαν στον θεσμό του Κυπέλλου (3-0 ΑΟ Σύρου) και το ρεπό της πρώτης αγωνιστικής, μπαίνουν στον «πυρετό» του πρωταθλήματος με υψηλές βλέψεις, θέλοντας να επαναλάβουν την περσινή καλή πορεία.

Απουσίες για τον Αίαντα δεν θα υπάρξουν, καθώς ο "Βιρτουόζος, βραχύσωμος άσσος" Κυριάκος Μανουδάκης φαίνεται να ξεπερνά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και να τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Ρούσσου.

Αλλαγμένη

Στο αντίπερα στρατόπεδο τώρα, μόνο ως κακιά παρένθεση μπορούν να χαρακτηρίσουν οι "Μυκονιάτες" την απώλεια βαθμών, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στη Στενή (1-1).

Ο Νίκος Τζιώβας αυτή την ώρα πραγματοποιεί την τελευταία προπόνηση της ομάδας του, όπου θα αποφασίσει για τους 18 που θα ταξιδέψουν αύριο στη Σύρο. Το σίγουρο είναι ότι στο αρχικό σχήμα της Άνω Μεράς θα ξεκινήσουν αρκετά νέα πρόσωπα, που έλειπαν για διάφορους λόγους στον αγώνα με τη Στενή.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι: Δεληγιάννης, Νομικός, Ρούσσος Γ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares