Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013 20:38

Εύκολα ο Καρτεράδος

Τέσσερα όμορφα γκολ και αρκετά καλό θέαμα παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν χθες στο Δ.Γ. Καμαρίου, όπου ο Καρτεράδος νίκησε 4-0 τον ΑΣ Ίου, φτάνοντας στους έξι (6) βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Σούπερ Selishtaj

"Manofthemats" για ακόμα μία φορά ο SelishtajBeqir, που πέτυχε χατ τρικ, φτάνοντας τα πέντε συνολικά τέρματα στο πρωτάθλημα, που τον φέρνουν 2ο στον πίνακα των σκόρερ, πίσω από τον Βλαβιανό.

Το πρώτο μέρος έληξε με 2-0, με τέρματα του Κουντούρη και selishtaj, με τον χαρισματικό σκόρερ να πετυχαίνει "Γκολαρα" με ανάποδο ψαλίδι και να σκοράρει δυς στην επανάληψη, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0, μάλιστα ο ίδιος στο 60’, ύστερα από σουτ, είδε τη μπάλα να καταλήγεις στο οριζόντιο δοκάρι του Νικηφορού.

Ο Καρτεράδος κρατά την επιστροφή στις νίκες, με τον Λευτέρη Τζούρο να προβλέπει ανάλογα καλή συνέχεια για την ομάδα του, ενώ από την άλλη πλευρά ο ΑΣ Ίου, που προσπάθησε στο 2ο ημίχρονο, χωρίς να καταφέρει κάτι καλό, μένει στην προσπάθεια, που έχει να κάνει κυρίως με την επιβίωση της ομάδας.

Εκτός τερέν

  • Άψογη η φιλοξενία του Καρτεράδου, άνθρωπος του οποίου είχε αναλάβει προσωπικά να μη λείψει τίποτα από τους φιλοξενούμενους και τους διαιτητές της αναμέτρησης.
  • Υπερτερούσε το γυναικείο στοιχείο στις εξέδρες, όπου συχνά πυκνά υπήρχαν και τα σχετικά πειράγματα προς τον διαιτητή της αναμέτρησης.
  • Πηγαδάκι με παράγοντες των δύο ομάδων είχε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης μετά την λήξη της αναμέτρησης.
  • Άριστη η διαιτητική τριάδα των: Βάιλα, Αρμακόλα και Ζώρζου, οι οποίοι πήραν συγχαρητήρια από όλους.

Συνθέσεις

Καρτεράδος (Τζούρος): Σορώτος, Βαρμάζης (67’ Ζώτος), Πρέκας (75’ Βλαβιανός), Λύκος, Φύτρος, Κουντούρης, Βαζαίος, Πολυζόπουλος (80’ Παναγιωτίδης), Δεναξάς, Νομικός, Seleshtaj.

ΑΣ Ίου (Ντανάκας): Νικηφόρος, Μερσίνης, Ακριδας (62’ Μπλιμές), Καρκάνης, Χάρος, Αυγουστάκος, Μπάτσαλης, Αθανασίου, Μονογιός, Κωστόπουλος (85’ Μπουζαλάκος), Καλαθάς.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΟ Τήνου – Άνω Μερά [photos] "Έσπασε" την κακή παράδοση »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares