Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2013 16:28

Ευκολο διπλό για την Αναγεννηση μεσα στη Νιό

Αγώνας χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον διεξήχθη στο γήπεδο της ΙΟΥ καθώς η τοπική ομάδα από ότι δείχνει μέχρι τώρα είναι μονό για να παρίσταται  στο γήπεδο χωρίς να μπορεί να διεκδικήσει  κάτι το αξιόλογο.

Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν την νίκη και την πετυχαν σχετικά άνετα ανοίγοντας από νωρίς το σκορ και ρίχνοντας ακόμη πιο πολύ την ψυχολογία των γηπεδούχων. Παρόλα αυτά δεν έλειψαν και κάποια νεύρα κυρίως από τον πάγκο της Α.Ε.Ν στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο προπονητής των φιλοξενούμενων και να περάσει εκτός γηπέδου.

Η ΙΟΣ είχε την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα καθώς στο 5’ ο ΚΩΝΣΤΑΣ Χ, βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα της Α.Ε.Ν πλασάροντας όμως πάνω από τα δοκάρια.

ios-agersani-1-11-2013-2

Στο 10’ ύστερα από κάποιο κόρνερ που εκτελέστηκε από τα αριστερά ο ΣΕΜΕ Κ, από κοντά έκανε το 1-0. Στο 17’ ο ΚΩΝΣΤΑΣ Χ, και πάλι από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε άουτ.

Στο 31’ σέντρα από πλάγια του ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ σε κενή εστία δεν προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 40' σουτ από του ΠΙΤΑΡΑ η μπάλα βρίσκει σε σώμα αμυνόμενου και καταλήγει στα δίχτυα του ΒΑΛΜΑ 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο λίγες οι φάσεις πολλά τα νεύρα από την μεριά των φιλοξενούμενων προς τον διαιτητή και αλλά δυο γκολ για την Α.Ε.Ν για να κλείσει ο αγώνας.

ios-agersani-1-11-2013-3

Στο 60’ είχαμε την αποβολή του εκπροσώπου ομάδας της Α.Ε.Ν ΦΑΚΙΝΟΥ Ν, από των αγωνιστικό χώρο λόγο έντονων διαμαρτυριών από τον πάγκο προς τον διαιτητή. Στο 73’ ο ΛΙΚΑ Α με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-3 και στην εκπνοή του αγώνα ο ΠΙΤΑΡΑΣ με χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

ΑΣ ΙΟΥ: (ΞΕΝΙΟΣ Π.), ΒΑΛΜΑΣ, ΚΑΡΡΑΣ Φ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Φ., ΔΡΑΚΟΣ Ι., ΚΑΡΡΑΣ Κ., ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΣ Η., ΜΠΑΤΣΑΛΗΣ Ν., ΝΙΚΙΦΟΡΟΣ Γ., ΚΩΝΣΤΑΣ Χ., ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ε..

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑΞΟΥ: (ΦΑΚΙΝΟΣ Γ.) ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΔΕΓΑΙΤΑΣ Τ., ΚΟΛΟΙ Τ., ΒΑΓΕΝΑΣ Κ., ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Σ., ΣΕΜΕ Κ., ΛΙΚΑ Α., ΖΗΝΔΡΟΣ ΕΥ., ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΑΚΗΣ Ν., ΚΕΡΑΜΙΩΤΗΣ Γ., ΠΙΤΤΑΡΑΣ Ν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΖΑΡΑΝΗΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΟΥΖΟΥΜΗΣ Ι, ΒΑΝ ΑΑΧΕΝ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΟ Τήνου: Ευχαριστούμε τον ΑΟΣ Κούρσαροι στην Πάρο... »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares