Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 02:11

Για τον Ελ Κάντι [vid]

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από σήμερα το απόγευμα ο ΑΟ Σύρου, αφού επικράτησε δύσκολα με 2-1 επί του ΑΟ Άνω Μεράς στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης. Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από σήμερα το απόγευμα ο ΑΟ Σύρου, αφού επικράτησε δύσκολα με 2-1 επί του ΑΟ Άνω Μεράς στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης.

Ένα γκολ του Σταματίου στο 89’ ήταν αυτό που έκρινε το χθεσινό ντέρμπι μεταξύ του ΑΟ Σύρου και της Άνω Μεράς, όπου οι συριανοί, αν και αγωνιζόταν από το 33’ με παίκτη λιγότερο τελικά κατάφεραν να επικρατήσουν τελικά με 2-1, κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Μάλιστα ο αρχισκόρερ των τριών ομίλων του Κυκλαδίτικου πρωταθλήματος και του ΑΟΣ, φρόντισε μετά την λήξη του αγώνα να αφιερώσει τη νίκη στον συμπαίχτη του Γιάννη Ελ Κάντι: «Παίξαμε όλοι για τον Γιάννη, στενοχωρήθηκε με την αποβολή του αλλά πάνω από όλα είμαστε ομάδα. Δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να πάρουμε ένα δύσκολο ματς. Δεν έχει καμία σημασία ποιος πέτυχε το γκολ, σημασία έχει πως η ομάδα μας είναι πρώτη» είπε ο Ιάκωβος Σταματίου.

Οι δύο ομάδες παρουσίασαν ένα πολύ καλό πρόσωπο μπροστά στους 200 περίπου φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς. Ο ΑΟΣ μέχρι την αποβολή του Ελκάντι ήταν κινητικός και είχε ένα δοκάρι με τον Σταματίου, ο οποίος στο 45’ με ανάποδο ψαλίδι ανάγκασε τον Αγγελίδη σε μεγάλη απόκρουση.

Από εκεί και πέρα η Άνω Μερά προσπάθησε και ειδικά μετά την ισοφάριση είχε 2-3 καλές στιγμές κυρίως με τους Ντιαϊέ και Τουρέ.

Ο ΑΟ Σύρου έχει πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτητική τριάδα των κ. Ζαράνη I., Αρμακόλα Ε. και Νομικό Ν., καθώς ζητούσε αποβολή και πέναλτι – χέρι στο παιχνίδι.

Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Σταματίου και Περιάλης, ενώ από τους ηττημένους οι Τουρέ, Ντιαιε και Θεοχάρης.

Τα βλέμματα τώρα στρέφονται στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική του Α’ ομίλου, όπου ο ΑΟ Σύρου αντιμετωπίζει τη Στενή, ενώ η Άνω Μερά έχει ρεπό.

Το φιλμ του αγώνα:

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους θα χαθεί στο 9' για τον Ελ Κάντι, ο οποίος με κεφαλιά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Αγγελίδη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πρίντεζη.

Στο 15’ η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ύστερα από σέντρα του Πετράι. Ο Βαβουράκης θα πετάξει τη μπάλα σε κόρνερ πριν από την προβολή Τουρέ – Τόσκα που ακολουθούσαν.

Άλλη μια ευκαιρία θα χαθεί στο 18' αφού το σουτ που επιχείρησε ο Σταματίου μέσα από την μεγάλη περιοχή ήταν “χαλαρό”.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 20' άουτ πέρασε το σουτ του Ελ Κάντι, από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής.

Στο 25', το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή ο Σταματίου σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αγγελίδη.

(1-0) γκολ για τον Α.Ο. Σύρου στο 27’ μετά από φάουλ του Πρίντεζη.

Στο 33' η Άνω Μερά κερδίζει πέναλτι ύστερα από χέρι του Ελ Κάντι μέσα στη μικρή περιοχή. Ο τελευταίος σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι, πριν αυτή καταλήξει στο τέρμα του Καραμαλίγκα, με τον διαιτητή να του δείχνει κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα να αφήνει την ομάδα του με 10 παίκτες για περισσότερη από μία ώρα.

(1-1) Το σουτ θα εκτελέσει για την Άνω Μερά, ο Θεοχάρης που θα φέρει και την ισοπαλία στο 34’.

Λίγο πριν τη λήξη του 1ου ημιχρόνου μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους θα χαθεί στο 45’ για τον Σταματίου, αφού ο Αγγελίδης έβγαλε με υπερένταση σε κόρνερ το γυριστό του επιθετικού του Α.Ο. Σύρου.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 47' ο Σταμούλης με σουτ από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι της Άνω Μεράς.

Η πρώτη ευκαιρία του 2ου ημιχρόνου για τους φιλοξενούμενους θα χαθεί στο 55', με το σουτ του Θεοχάρη από τα 30 μέτρα να καταλήγει ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Στο 57' μεγάλη απόκρουση του Καραμαλίγκα στο εντυπωσιακό σουτ του Τουρέ. Ο τερματοφύλακας του ΑΟ Σύρου θα στείλει στη μπάλα σε κόρνερ.

Άλλη μία μεγάλη ευκαιρία για πρόκριση θα χαθεί για τους φιλοξενούμενους στο 81' με τον Ντιαιέ, που από πλεονεκτική θέση πέταξε άουτ τη μπάλα.

Στο 87' άουτ πέρασε η κεφαλιά του Τερόλη, από το κόρνερ του Περιάλη.

(2-1) Δύο λεπτά αργότερα στο 89’ γκολ για την ομάδα του Α.Ο. Σύρου με σουτ του Σταματίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής έβαλε μπροστά την ομάδα του. Αρχικά η ομάδα της Σύρου ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ξυγκάκη μέσα στην περιοχή.

ΑΟ Σύρου (Πούλος): Καραμαλίγκας, Σταμούλης, Βαβουράκης (74’ Μαραγκός), Κόκκαλης, Σούρλας, Τερόλη, Περιάλης, Τζώρτζης (74’ Ξυγκάκης), Σταματίου, Ελκάντι, Πρίντεζης© (92’ Δημόπουλος).

ΑΣ Άνω Μεράς (Τζιώβας) : Αγγελίδης, Κουτσούκος (81’ Γκοράρι), Λάμα, Θεοδωρακάκης ©, Θεοχάρης, Κεραμιδάς, Τόσκα, Κέκελης (91’ Ασημομύτης), Τουρέ, Ντιαιέ, Πετράι.

      • Ο ΑΟ Σύρου έχει πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτητική τριάδα των κ. Ζαράνη I., Αρμακόλα Ε. και Νομικό Ν., καθώς ζητούσε αποβολή και πέναλτι – χέρι στο παιχνίδι.
      • Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Σταματίου και Περιάλης, ενώ από τους ηττημένους οι Τουρέ, Ντιαιε και Θεοχάρης.
      • Τα βλέμματα τώρα στρέφονται στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική του Α’ ομίλου, όπου ο ΑΟ Σύρου αντιμετωπίζει τη Στενή, ενώ η Άνω Μερά έχει ρεπό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares