Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013 23:01

Ισόπαλοι στο ντέρμπι της Νάξου

«Βαρέθηκε» να μοιράζει κόκκινες ο διαιτητής της αναμέτρησης Αναγέννηση Νάξου – Αστέρας Τραγαίας, κύριος Δεσύπρης.

Ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξεως, ήταν αυτό που έγινε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγερσανίου, όπου Αναγέννηση και Αστέρας Τραγαίας, μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς (2-2), σε έναν αγώνα που κυριάρχησαν τα νεύρα, που έφεραν τελικά τρείς κόκκινες για την Αναγέννηση και την αποβολή του προπονητή της Γιώργου Φακίνου, καθώς και μία αποβολή για τον Αστέρα Τραγαίας.

Καλύτερη

Η Αναγέννηση ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και αυτή που έδειχνε πως θέλει πιο πολύ το παιχνίδι. Οι Αγερσανιώτες για ακόμη μία φορά είχαν σε πολύ καλή μέρα τους νεαρούς Σέμε και Λίκα, δύο ποδοσφαιριστές που έχουν βγει από τα φυτώρια της ομάδας και διανύουν μια καταπληκτική χρονιά φέτος. Μάλιστα η ομάδα του Γιώργου Φακίνου δεν πτοήθηκε, ούτε όταν έπαιζε με 9 παίκτες μετά το 71’ (Κόκκινες Έβερεστ – Ζήνδρος) και ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 1-2. Αντί αυτού η Αναγέννηση ανέβασε στροφές και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 80’ (2-2) με τον Σέμε. Ο Μαστρογιαννάκης στο 82’ χάνει την ευκαιρία του αγώνα για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Το «τρίο» των κόκκινων καρτών για την Αναγέννηση συμπληρώνει, με δεύτερη κίτρινη ο Λίκα στο 90’.

Απουσίες

«Λαβωμένη» η Τραγαία από τις πολλές απουσίες (Πόλια, Μασούρας, Δενδρινής, Δρύλλης, Καπαρέλλης), αναγκάστηκε να παίξει για ακόμη μία φορά με τον Κατσούλη κάτω από τα δοκάρια. Πάντως η ομάδα του Νίκου Βλησίδη κατάφερε να σταθεί καλά στο παιχνίδι και μάλιστα να γυρίσει το εις βάρος της 1-0, σε 1-2.

Κορυφαίος για την ομάδα της Τραγαίας ο Αγγελής που σκόραρε το πρώτο τέρμα και σέρβιρε το 2ο για την ομάδα του, ενώ είχε και δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ στο 50’. Ο Αγγελής στο 71’ αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία και παίρνει τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Στη συνέχεια ο Αστέρας πιο έμπειρος διαχειρίστηκε έξυπνα το παιχνίδι στο 2ο μέρος, καθώς και τη ...φλυαρία των γηπεδούχων και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

Τα γκολ

1 - 0 Στο 27 ο Σέμε κέρδισε το Πέναλτι, με την Τραγαία να φωνάζει για τραβηγμένη απόφαση στο μαρκάρισμα του Κουφόπουλου. Ο Παπανικολάου όμως φάνηκε εύστοχος και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

1 - 1 Στο 60ο λεπτό ο Αγγελής, δέχεται ασίστ του Σφυρόερα και με σουτ από το ύψος της περιοχής ισοφαρίζει το παιχνίδι.

1-2 Στο 65Ο Αγγελής εκτελεί φάουλ που βρίσκει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Επταήμερος κάνει το 1-2 για τον Αστέρα Τραγαίας.

2-2 Στο 80’ ο Σέμε με ένα ωραίο σουτ από πλάγια στέλνει την μπάλα στην γωνία της εστίας του Κατσούλη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.  

Διαιτητές ήταν οι: Δεσύπρης, Αρμακόλας, Μενδρινός.

Αναγέννηση Νάξου (Φακίνος): Λαγογιάννης, Ζίνδρος, Κολιός, Δεγαϊτας Γ., Παπανικολάου, Σέμε, Λίκα, Μαστρογιαννάκης, Εβερεστ, Κεραμιώτης (60 Μπάκαλος), Πιτταράς

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Κατσούλης, Λεγάκης, Κουφόπουλος, Πενίκου, Παράρρας, Αγγελής, Μαρούλης, Επταήμερος, Σφυρόερας, Ψαρρός, Τουλούπης (70 Κατσιούλης)  

008010023027028033036040042053055069077078

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Απρόβλεπτο το ντέρμπι της Νάξου Για τον Ελ Κάντι [vid] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares