Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 22:57

Δυνατό ντέρμπι στη Νάξο

Το ματς που ξεχωρίζει στην 7η του 3ου ομίλου αγωνιστική σίγουρα είναι το ντέρμπι που θα γίνει το πρωί της Κυριακής (11:00) στο γήπεδο του Αγερσανίου, όπου ο ΑΜΣ Φιλωτίου ως τυπικά γηπεδούχος ομάδα θα υποδεχτεί την Αναγέννηση.

NAXOS KATSONIS1Ο αγώνας παρουσιάζει εξαιρετικά μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρων, καθώς ενδεχόμενη νίκη της μίας ή της άλλης ομάδας θα της δώσει το προβάδισμα στον βαθμολογικό πίνακα, όπου η Αναγέννηση βρίσκετε στην 4η θέση με 8 βαθμούς, με το Φιλώτι να ακολουθεί στην 6η με 6.

Στόχος

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου, αφήνει πίσω του τον αποκλεισμό που υπέστη στο Κύπελλο κόντρα στην Θύελλα και πλέον επικεντρώνετε στον στόχο για μία θέση μέσα στην 1η τριάδα, όπως αυτός έχει τεθεί από τον προπονητή της ομάδας Στέφανο Μεϊμάρογλου. Ο έμπειρος τεχνικός μάλιστα έχει προχωρήσει και στις πρώτες αλλαγές στο ρόστερ, αφού ήδη σε συνεργασία με την διοίκηση έχει συμπεριλάβει στην ομάδα ποδοσφαιριστές από το τμήμα Νέων του Συλλόγου.

Μετά τον Γιώργο Μανιό που έχει πάρει θέση βασικού την ομάδα, ο κ. Μεϊμάρογλου δοκίμασε παίκτες μέσα στην εβδομάδα και έδωσε το πράσινο φως, ώστε ο 14χρονος Στέλιος Μανιός να είναι ο επόμενος που θα ενσωματωθεί στο ανδρικό τμήμα, μάλιστα ο ίδιος σχολίασε την επιλογή του, παράλληλα με την ανακοίνωση της 19μελής αποστολής: « Για την αποστολή του αγώνος, έχω επιλέξει (19) ποδοσφαιριστές, εκ τών οποίων καλωσορίζω τον νεαρό 14χρονο Μανιό Στέλιο, που θα πάρει το βάπτισμα πυρρός, και θα μπει στη δύναμη την ανδρικής ομάδος απο το συγκεκριμένο πρωταθληματικό μας αγώνα. Τού εύχομαι καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη στο καινούργιο NAXOS STRATOURIS BARCODE"ταξίδι" του. Οι (19) που καλούνται να είναι ετοιμοπόλεμοι για τήν κρίσιμη αναμέτρηση είναι οι: Βασιλάκης Μιχάλης (Γ.), Μουστάκης Νίκος, Κατσουρός Φίλιππος, Μουστάκης Δημήτρης, Πράσινος Γιάννης, Στρατούρης Νίκος, Προμπονάς Ανδρέας, Κατζιλιέρης Στέφανος, Μουστάκης Αποστόλης, Λυμπερτάς Γιώργος, Μανιός Γιώργος, Μουστάκης Γιώργος, Κοττάκης Γιάννης, Λιοφάγος Γιώργος, Ψαρράς Στέφανος, Βασιλάκης Μιχάλης (Κ), Πολυκρέτης Γιώργος, Δέτσης Γιάννης, και Μανιός Στέλιος».

Παρουσία

Η Αναγέννηση διανύει φέτος με εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα, όπου σε πέντε αγώνες μετρά μόλις μία ήττα. Η ομάδα του Γιώργου Φακίνου θα έχει σίγουρα τις ελλείψεις των: Ζήνδρου, Μπελέκου και Λίκα, που κουβαλάνε τιμωρίες από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τραγαίας.

Από εκεί και πέρα ο προπονητής της ομάδας καλείται να αναπληρώσει τις βασικές απουσίες της ομάδας του για να πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα, κόντρα στον αντίπαλο της.

Προϊστορία

Η παράδοση λέει ΑΜΣ Φιλωτίου, καθώς η ομάδα της ορεινής Νάξου μετρά μόνο νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί μεταξύ των δύο ομάδων.

2012-2013: ΑΜΣ Φιλωτίου – Αναγέννηση 4-3 | Αναγέννηση – ΑΜΣ Φιλωτίου 0-4

2011-2012: Οι ομάδες έπαιζαν σε διαφορετική κατηγορία

2010-2011: Αναγέννηση – ΑΜΣ Φιλωτίου 2-3 | ΑΜΣ Φιλωτίου – Αναγέννηση 6-0

Δείτε το βίντεο της περσινής αναμέτρησης που έληξε 4-3 υπέρ του ΑΜΣ Φιλωτίου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares