Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 00:31

Το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στη Νάξο.

Μια πολύ δυνατή «κόντρα» θα γίνει το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο του Αγερσανίου, εκεί ο 2ος της βαθμολογίας Πανθηραϊκός θα φιλοξενηθεί από την φορμαρισμένη Αναγέννηση Νάξου, σε ένα παιχνίδι που σίγουρα είναι το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής.

THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1Πορεία

Η Αναγέννηση, όπως έχουμε ξαναπεί φέτος παρουσιάζει ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο που την έχει φέρει να έχει μόλις μία ήττα (Θύελλα) στο πρωτάθλημα και να αγνοεί την ήττα για πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές. Στο παιχνίδι της Κυριακής η ομάδα της Νάξου, θα επιδιώξει να πιστοποιήσει την καλή πορεία, καθώς με νίκη μπαίνει για τα καλά στην υπόθεση μπαράζ.

Ο Γιώργος Φακίνος θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεση του, καθώς ο μόνος απόντας φαίνεται πως θα είναι ο Μαστρογιαννάκης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Πάντως ο ίδιος ο νεαρός τεχνικός τόνισε στο sportcyclades.gr ότι σημαντικό ρόλο όσον αφορά το αποτέλεσμα θα παίξει ο μικρός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου και ποια ομάδα θα τον διαχειριστεί καλύτερα.

THIRA FYTROS XROMATAΚορυφή

Με το ρεπό της Θύελλας στην παρούσα αγωνιστική ο Πανθηραϊκός θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός και με νίκη στη Νάξο να πιάσει τους "Καμαριανούς" στην κορυφή.

Φυσικά αυτό δεν είναι εύκολο καθώς ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος στην τελευταία προπόνηση διαπίστωσε ότι αρκετοί βασικοί παίκτες θα λείψουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός των "Μπλε" για διάφορους λόγους δεν μπορεί να υπολογίζει στους Στεφανάκη, Μαρτινο, Δαμίγο, Κωνσταντίνου και Κουλόλι, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε και με τον βασικό τερματοφύλακα Λευτέρη Λιγνό, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση.

THIRA PLAYLAND1Επιστρέφει

Τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα του κυρίου Κωνσταντώπουλου είναι σίγουρα πολλά και ο ίδιος γνωρίζει ότι πρέπει να περάσει μέσα από μία δύσκολη έδρα, όπου πέρυσι έμεινε στη λευκή ισοπαλία (0-0). Για τον Πανθηραϊκό όμως υπάρχουν και ευχάριστα, καθώς μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας (τραυματισμός στο δάχτυλο) ο Απόλλωνας Κολιούσης επιστρέφει στη ομάδα, με τον ταχύ αμυντικό να παίρνει θέση βασικού στο Κυριακάτικο ματς.

Ο αγώνας θα ξεκινησει την Κυριακή στις 10:15. Διαιτητές θα είναι οι: Ρούσσος Γ., Μενδρινός, Μουτάφης.

Δείτε το βίντεο από την περσινή αναμέτρηση (0-0).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares