Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2013 12:31

Προγνωστικά δεν χωράνε

Η ώρα του ντέρμπι που συζητείται από πολλούς στη Νάξο έφτασε. Ο Αστέρας Τραγαίας ως τυπικά γηπεδούχος υποδέχεται το πρωί της Κυριακής στις 11:30 στο γήπεδο του Αγερσανίου τον ΑΜΣ Φιλωτίου.

NAXOS STRATOURIS BARCODEΠαραδοσιακό ντέρμπι λοιπόν στη Νάξο, που παρουσιάζει πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όσον αφόρα την εξέλιξη του, με τις δύο ομάδες πάντως φέτος να έχουν και βαθμολογικό κίνητρο, καθώς με ενδεχόμενη νίκη ο γηπεδούχος Αστέρας παίρνει ξεκάθαρο προβάδισμα στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ το Φιλώτι από την άλλη πλευρά, αν θέλει να έχει μία καλύτερη συνέχεια πρέπει να επιδιώξει τη νίκη που θα του δώσει θέσεις και θα ξεπεράσει τον αντίπαλο της στη βαθμολογία.

Ο Αστέρας Τραγαίας βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από αυτή του Φιλωτίου, καθώς παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές αήττητος. Από την άλλη στον NAXOS KTEL 1ΑΜΣ Φιλωτίου ο Στέφανος Μεϊμάρογλου, επιχειρεί γενναία ανανέωση, με παίκτες από τα τμήματα υποδομής να κάνουν ολοένα και περισσότερη αισθητή τη παρουσία τους στην Ανδρική ομάδα.

Νέα πρόσωπα

Ο τεχνικός του ΑΜΣ Φιλωτίου, αφού ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, που περιέχει τους 14χρονο Προμπονά και τον 15χρονο Μανιό, τόνισε για το ματς: «Αντιμετωπίζουμε ένα ισχυρό συγκρότημα, με πολλούς και καλούς παίκτες στην σύνθεση του, με αρκετούς εκ των οποίων έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα την πολύ καλή αγωνιστική τους αξία. Οπότε η αποστολή μας εκ των πραγμάτων είναι πολύ δύσκολη. Δημιουργούμε μία νέα ομάδα, το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΝΑΞΟΥ, έχει ήδη αλλάξει σελίδα. Πραγματοποιούμε ανανέωση προσφέροντας στον σύλλογο τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες που θα μπορούσαμε να παρέχουμε την δεδομένη τωρινή χρονική περίοδο, άλλα παράλληλα θέλουμε να είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα, που θα διεκδικεί βαθμό ή βαθμούς σε κάθε αναμέτρηση. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και σε αυτό το ματς. Έχω εμπιστοσύνη απόλυτη σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου, και πιστεύω ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Προιστορία

Η κοντινή προϊστορία επιβεβαιώνει τον ορισμό του ντέρμπι, καθώς την περσινή σεζόν και τα δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα 1-1, ενώ στις αναμετρήσεις Κυπέλλου τα δύο τελευταία χρόνια το Φιλώτι έχει πάρει την πρόκριση με το ίδιο σκορ (2-1).

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι: Ζαράνης, Βακόνδιος, Φαν Άακεν.

Δείτε τα βίντεο από τα δύο τελευταία παιχνίδια Κυπέλλου.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares