Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013 20:09

Το ντέρμπι της Σύρου

Ένα μεγάλο ντέρμπι αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης το μεσημέρι της Κυριακής στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος ανδρών. Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα ΑΟ Σύρου (19 βαθμούς 6-1-0 23-4) αντιμετωπίζει τον τρίτο ΑΟ Πάγου (13 βαθμούς 4-1-2 18-12) σε ένα ματς με τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο και για τις 2 ομάδες.

Από τη μία πλευρά ο ΑΟ Σύρου, προερχόμενος από την εύκολη επικράτηση επί του ΑΟ Υδρούσας με 6-1, θέλει μια καλή εμφάνιση σαν και στο ματς του Α’ γύρου (νίκη 1-2) για να απομακρυνθεί πλήρως από τους διώκτες του. Ο ΑΟ Σύρου έχοντας 3 νίκες σε 3 εντός έδρας παιχνίδια θέλει την 4η νίκη που θα τελειώσει και τις όποιες ελπίδες θα έχει η ομάδα του κ. Ξενικάκη για την κατάκτηση των 2 πρώτων προνομιούχων θέσεων του ομίλου. Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα αναμένεται να παραταχθεί η ομάδα του κ. Πούλου.

Στην αντίθετη πλευρά, ο ΑΟ Πάγου αναζητεί βαθμό ή βαθμούς (ύστερα από τη νίκη 4-2 επί του ΑΟ Τήνου) για να μπορέσει να κυνηγήσει ως το τέλος τη 2η θέση (ελπίζοντας σε μοίρασμα ή νίκη της Άνω Μεράς στο ντέρμπι με τον Αίαντα). Η ομάδα του κ. Ξενικάκη έχοντας 13 βαθμούς και μετρώντας 7 βαθμούς σε εκτός έδρας ματς θέλει μια νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, τόσο για τους βαθμούς - κίνητρο, όσο και για το πρεστίζ. Καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με τον πρώτο γύρο είναι το ζητούμενο για τον Ηλία Ξενικάκη, καθώς και αν είναι δυνατόν η κατάκτηση βαθμών σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση. Χωρίς προβλήματα αναμένεται η ομάδα του ΑΟ Πάγου.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15/12/2013 στις 15:00 μμ στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης με διαιτητή τον κ. Δεληγιάννη Ν. και βοηθούς τους κ. Αγγέλου Σ. και Μαραγκό Ν.    

Η κάμερα του sportcyclades θα βρίσκεται για μια ακόμη φορά παρούσα με πλούσιο φωτορεπορτάζ, καθώς και όλα τα παραλειπόμενα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι του 1ου γύρου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares