Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013 19:36

Παλάζης αντί Μεϊμάρογλου

Πριν λίγες ημέρες ο ΑΜΣ Φιλωτίου και Στέφανος Μεϊμάρογλου αποφάσισαν να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ο έμπειρος προπονητής μετά από εννέα αγωνιστικές στον πάγκο του Φιλωτίου έλυσε τη συνεργασία του με το σωματείο της Νάξου, το οποίο άμεσα ανακοίνωσε το νέο προπονητή της ομάδας που θα είναι ο Δημήτρης Παλάζης.

PALAZIS ORTΚάτι αφήνει

Παρά το ελάχιστο της παραμονής του στον πάγκο του ΑΜΣ Φιλωτίου ο Στέφανος Μεϊμάρογλου, όπως και ο προκάτοχος του Γιώργος Βασαλάκης, έβαλαν και αυτοί ένα μικρό λιθαράκι στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου. Η εμπιστοσύνη που έδειξε σε μικρά παιδιά μόνο κέρδος μπορεί να φέρει για το Φιλώτι.

Ο κ. Μεϊμάρογλου σχολιάζοντας την λύση της συνεργασία του ανέφερε «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδος κ. Στέφανο Τσάφο, για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, και να του ευχηθώ σε προσωπικό επίπεδο, χρόνια πολλά και ότι καλύτερο. Στο αγωνιστικό σκέλος τώρα, και στα δρώμενα της ομάδος, ως γνωστών παρέλαβα μία ομάδα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μηδέν βαθμούς, και σε (9) επίσημους αγώνες, πραγματοποιώντας παράλληλα, σπουδαία ανανέωση στην ομάδα, είχαμε απολογισμό, (4) νίκες, (1) ισοπαλία και (4) ήττες. Απολογισμός όντως εντυπωσιακός, αν αναλογιστεί κανείς ότι καθιέρωσα στην βασική εντεκάδα αρκετά νεαρά παιδιά, που δεν είχαν κάποιο ρόλο στον σύλλογο μέχρι τότε, και με την απειρία τους δεδομένη, αυτή η βαθμολογική συγκομιδή, είναι εντυπωσιακή. Είμαι πολύ υπερήφανος για την δουλειά που έκανα στην ομάδα της ορεινής Νάξου, και η βελτίωση της ομάδος, αποτυπώθηκε και στον βαθμολογικό πίνακα, και σε όλα τα επιμέρους στατιστικά. Εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ΑΜΣ Φιλωτίου Νάξου, ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία, και τούς ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία που είχαμε».

Ιστορική στιγμή

Και πάμε τώρα στον αντικαταστάτη του Στέφανου Μεϊμάρογλου, τον Δημήτρη Παλάζη, που ξεκίνησε την αρχή της χρονιάς ως βασικός τερματοφύλακας αλλά ένας τραυματισμός στη μέση με το καλημέρα τον άφησε στα …πιτς.

NAXOS STRATOURIS BARCODEΟ Παλάζης που σύντομα κέρδισε τον σεβασμό της διοίκησης και των συμπαιχτών του έμεινε στην ομάδα ως προπονητής στα τμήματα υποδομής και βοηθός του Στέφανου Μεϊμάρογλου στην Ανδρική ομάδα.

Μετά από 25 περίπου χρόνια πλούσιας καριέρας κάτω από τα γκολ ποστ ο Δημήτρης Παλάζης ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο… αυτό του προπονητή και μάλιστα σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες των Κυκλάδων.

Πλέον ο νέος τεχνικός του Φιλωτίου, όπως λέει είπε και ο ίδιος στο s.c, βάζει ως πρώτους στόχους να δει και πάλι παίκτες με τη φανέλα του Φιλωτίου, που είχαν φύγει για διάφορους λόγους από την ομάδα, καθώς και μία καλή παρουσία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Παλάζης δεν θα είναι αυτός που καλείται απλά να καλύψει πρόσκαιρα το κενό του προπονητή, αφού η διοίκηση του εξέφρασε την επιθυμία της να είναι και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares