Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 19:51

Νίκη με "επική ανατροπή" από τον Αστέρα Τραγαίας

Ηγετική εμφάνιση από τον Δημήτρη Μαρούλη, ο οποίος απάντησε στα δύο γκολ του Αρβανίτη με δύο προσωπικά γκολ που δημιούργησε «από το πουθενά» φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (2-2). Ο μικρός – ταλαντούχος Σταμάτης  Ψαρρός ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή στο 90’ (3-2). Ηγετική εμφάνιση από τον Δημήτρη Μαρούλη, ο οποίος απάντησε στα δύο γκολ του Αρβανίτη με δύο προσωπικά γκολ που δημιούργησε «από το πουθενά» φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (2-2). Ο μικρός – ταλαντούχος Σταμάτης Ψαρρός ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή στο 90’ (3-2).

Με μία ανατροπή από αυτές που δύσκολα σημειώνονται στο ποδόσφαιρο ο Αστέρας Τραγαίας, με 10 παίκτες από το 40’, γύρισε το εις βάρος του 0-2 σε 3-2, πανηγυρίζοντας μία μεγάλη νίκη, κόντρα στην 2η του ομίλου Θύελλα, η οποία φάνηκε σαφέστατα επηρεασμένη από τις πολλές απουσίες. Με αυτή τη νίκη οι "Τραγαιώτες" ανέβηκαν στην βαθμολογία, όπου πλέον βρίσκονται στην 4η θέση με 17 βαθμούς.

NAXOS KATSOULIS new 1Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά στο πρώτο μέρος, έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού. Τα δύο γκολ του Αρβανίτη στο 17΄και στο 44΄, καθώς και η αποβολή με 2η κίτρινη του Κατσούλη στο 40’, προδιέγραφαν μία εύκολη νίκη για την ομάδα της Σαντορίνης.

Στην επανάληψη οι όροι αντιστράφηκαν και ο Αστέρας παρόλο που έπαιζε με 10 ανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να δημιουργεί ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στην εστία του Ξαγοράρη. Όμως κάπου εκεί χρειάστηκε η επινοητικότητα του Μαρούλη, ο οποίος επωφελούμενος αδράνειες στην άμυνα της Θύελλας έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το επισφράγισμα στη μεγάλη νίκη ή αν θέλετε στην «καταστροφή» της Θύελλας, έβαλε ο ταλαντούχος Ψαρρός στο 90’.

2-0 χωρίς φάσεις

Ας αναλύσουμε λίγο τον αγώνα, ο οποίος όπως προείπαμε δεν μας συγκίνησε ιδιαίτερα από πλευράς θεάματος, καθώς άποψη μας είναι πως τα THIRA XALARHSγκολ που μπήκαν ήταν περισσότερο λάθη από τις δύο άμυνες ή προσωπικές εμπνεύσεις των σκόρερ.

Και γιατί το λέμε αυτό; Στο 1ο μέρος καταγράφηκαν μόλις δύο σουτ (ένα για την κάθε ομάδα) παρόλα αυτά ο Αρβανίτης, που έδειξε δεινότητα σαν σκόρερ, κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα. Το πρώτο στο 17ο λεπτό, όπου εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία στην άμυνα των γηπεδούχων και το 2ο στο 45΄, έπειτα από πάσα του Γιουρέλη και ψύχραιμο πλασέ Στο 40΄είχε προηγηθεί η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κατσούλη, η οποία ξεσήκωσε πλήθος διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους προς τον διαιτητή Βακόνδιο.

Η ανατροπή

Η εικόνα από πλευράς θεάματος και ευκαιριών δεν άλλαξε στην επανάληψη. Αυτό που άλλαξε ήταν η κατοχή της μπάλας, που παρόλο που έπαιζε με 10 παίκτες πέρασε στην Τραγαία.

Η παρουσία του Βασαλάκη με τον Αγγελή, στον χώρο του κέντρου, παράλληλα με την μεγάλη απουσία του Γαλεόυ για τους φιλοξενούμενους, έδωσε στον Αστέρα σαφέστατο πλεονέκτημα, που σύντομα μετατράπηκε σε υπεροχή.

8IRA LYGNOY EKOΚαι φτάνουμε στο 63΄,με μόλις ένα σουτ ανά ομάδα να είναι αυτό που είχε καταγραφεί μέχρι τότε. Ο Δημήτρης Μαρούλης σε μια ανύποπτη φάση επιστρατεύει την άρτια τεχνική του κατάρτιση και με ένα διαγώνιο "σουτ λόμπα" κάνει το σκορ 1-2.

Η φλύαρη υπεροχή του Αστέρα συνεχίζεται μέχρι που φτάνουμε στο 81’, όπου μετά από εκτέλεση φάουλ του Βασαλάκη, δημιουργήθηκε κατάσταση στην άμυνα της Θύελλας, όπου ο Μαρούλης μπήκε σαν σφήνα ανάμεσα στους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και από κοντά έκανε το 2-2.

Η ολική ανατροπή συντελείτε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα (90’), αφού το προηγούμενο λεπτό είχε προηγηθεί η αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Μπίμπα, ο Βασαλάκης εκτελεί φάουλ και μετά από κακή απομάκρυνση των αμυντικών της Θύελλας, ο Σταμάτης Ψαρρός έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Διαιτητές: Βακόνδιος, Ζαράνης, Φαν Άακεν.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Αξαόπουλος, Καπίρης (90΄Λεγάκης), Καπαρέλης (63’ Δρύλης), Κατσούλης, Πολυκρέτης, Βασαλάκης, Αγγελής, Κουφόπουλος, Δεδρινός (85’ Παραράς), Μαρούλης, Ψαρρός.

Θύελλα (Καντζέλης): Ξαγοράρης, Ερμάλ, Μπίμπα, Μπαλιάκας, Ζώτος, Λυγνός (87΄Τρούλης), Αγκαράι (63’ Βλαβιανός), Αργυρός, Αρβανίτης, Δαμίγος, Γιουρέλης.

Φωτογραφίες από τον αγώνα εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares