Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 20:46

Ζητείται γκολ

Μόνο καλό αποτέλεσμα δεν μπορεί να θεωρηθεί η σημερινή ισοπαλία του Πανναξιακού, ο οποίος μένοντας στο 0-0 με το Αιγάλεω έχασε την ευκαιρία να κερδίσει πολύτιμες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα.

NAXOS MAYROSΗ ομάδα της Νάξου παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και την συντριπτική κατοχή της μπάλας.

Όμως το μόνο που έλειπε από τους γηπεδούχους ήταν το γκολ, αφού ο Πανναξιακός δεν κατάφερε να σκοράρει σε καμία από τις 5-6 πολύ καλές ευκαιρίες που έκανε στο παιχνίδι και ειδικά στο τελευταίο ημίωρο. Είναι εμφανές ότι ο Πανναξιακός έχει μεγάλο πρόβλημα τόσο στην τελική πάσα όσο και στο σκοράρισμα, πράγμα το οποίο φέρνει την επίθεση του στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις 8 τέρματα.

Από την άλλη πλευρά το Αιγάλεω φαίνεται να πήρε αυτό που ήθελε, καθώς το αμυντικό στήσιμο της ομάδας έφερε αποτελέσματα, ενώ υπήρξαν και 1-2 καλές στιγμές, στις οποίες είπε "Όχι" ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Γιουργούσης.

Ο παίκτης του Αιγάλεω Μανώλης Πολυκρέτης αποχώρησε στο 74ο λεπτό καταχειροκροτούμενος από τους φιλάθλους της πρώην ομάδας του. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που πήγε ως αντίπαλος στη Νάξο, με τους φίλαθλους του Πανναξιακού να δείχνουν ότι δεν ξεχνάνε έναν παίκτη που έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά με τη φανέλα της ομάδας τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Καλογερής αποβλήθηκε σκόπιμα στο 90ο λεπτό με δύο κίτρινες κάρτες. Κι αυτό γιατί έχοντας συμπληρώσει κάρτες θα είχε τιμωρία δύο αγωνιστικών (με Περαμαϊκό και ΑΕΚ) ενώ τώρα θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική και θα παίξει κανονικά με την ΑΕΚ.

NAXOS KATSOULIS new 1Διαιτητές: Τσαγκαράκης, Πυργάκης-Σπηλιώτης (Κορινθιας)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Γιουργούσης, Κατσάνης, Τσαρτσαράς, Ανδρεόπουλος, Σάββας, Καλογέρης, Καρούσης (69′ Λίμα), Μποδώνιας (83′ Μπανακάκης), Βούλγαρης, Αριανούτσος, Ντούκα

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Σουρλής): Κουρεπίνης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Στριμμένος, Κουτσοδήμος, Σταύρου (82′ Τουρκοχωρίτης), Τζανετάκος, Πολυκρέτης (74′ Κοντιζάς), Μιχαήλ, Τουρνάς (85′ Πουλάκης), Παυλίδης.

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Με τον κόσμο στο πλάι του Ήττα από τον Κισσαμικό »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares