Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2014 21:46

Γιαννούλης – Πράσινος – Πράσινος στο S.C.

Τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΜΣ Φιλωτίου Γιαννούλης, Κουφόπουλος και Πράσινος οι οποίοι έκαναν ντεμπούτο κόντρα στον Καρτεράδο, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων, μίλησαν στο s.cγια τη νέα τους ομάδα.

Ο Κουφόπουλος δηλώνει χαρούμενος για την επιλογή του και θα προσπαθήσει προσφέροντας τον καλύτερο εαυτό του ώστε η ομάδα να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Ο Γιαννούλης τονίζει «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και έδειξαν με τις κινήσεις τους ότι με ήθελαν πολύ!! θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω και να χαρούμε μαζί πολλές επιτυχίες! ελπίζω να έχουμε μια καλή συνεργασία!»

Και τέλος, ο Γιώργος Πράσινος (βρίσκεται στην ομάδα και τον μικρότερο αδελφό του, Γιάννη) προσθέτει «είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα σε μία δύσκολη περίοδο και ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Τσάφο, που ολοκλήρωσε τις διαπραγματεύσεις με την πρώην ομάδα μου, το Καρτεράδο. Ευχαριστώ επίσης, τον προπονητή μου, Δημήτρη Παλάζη για την εμπιστοσύνη του να με χρησιμοποιήσει στο πρώτο παιχνίδι ως αλλαγή και βέβαια είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα παίξω στο πλευρό του μικρότερου αδελφού μου, του Γιάννη. Και βέβαια ως στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς σε κάθε αγώνα ώστε να έχουμε τη καλύτερη δυνατή κατάληξη στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου»

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares